Κατηγορίες
Basket

Δεν αρκούσε για τους Bucks το triple double του Γιάννη (vid)

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο «Fiserv Forum», με τους Μαϊάμι Χιτ να επιστρέφουν από το -21 και να φθάνουν στη νίκη στην παράταση επί 131-126 απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς, που είδαν και πάλι το Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποβάλλεται με έξι φάουλ.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ ήταν και πάλι εξαιρετικός, με δικό του καλάθι ισοφάρισε σε 121-121 στο φινάλε της κανονικής περιόδου, για να οδηγεί η αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο, ενώ άγγιξε ξανά το triple double με 29π., 17 ριμπάουντ και εννέα ασίστ σε 36.38’. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ματς, καθώς έκανε το έκτο φάουλ του στην παράταση και αποβλήθηκε.

Τα «ελάφια» διεκδίκησαν μέχρι τέλους τη νίκη, αλλά ο Κρις Μίντλετον (25π., τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ) αστόχησε σε καθοριστικό σουτ. Ο Μπρουκ Λόπεζ τελείωσε με 12π. και εφτά ριμπάουντ ο Ουέσλεϊ Μάθιους με 14π., ενώ εκτός αποστολής ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Τζίμι Μπάτλερ, με τον Γκόραν Ντράγκιτς να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ τους με 25π., έχοντας και οκτώ ασίστ, έξι ριμπάουντ. Ο Μπαμ Αντεμπάγιο έκανε double double με 19π. και δεκατρία ριμπάουντ και μοίρασε άλλες οκτώ ασίστ, «διπλός» με 10π. και δεκατρία ριμπάουντ ήταν ο Τζάστις Ουίνσλοου, συν εφτά ασίστ. Άλλους 18π. συνείσφερε ο Κέντρικ Ναν και από 14π. οι Ντέρικ Τζόουνς Τζ. και Κέλι Όλινικ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected