Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Στο 90′ πήρε την ισοπαλία από τον εξαιρετικό Πανσερραϊκό ο Βόλος (photos)

Σπουδαία εμφάνιση και ισοπαλία 1-1 για τα «λιοντάρια» απέναντι στους Θεσσαλούς μέσα στις Σέρρες, παρά τις τρεις κατηγορίες, που τους χωρίζουν. Στο 90’ ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Πανσερραϊκός έκανε την έκπληξη απέναντι σε μία ομάδα η οποία ανήκει τρεις κατηγορίες πάνω από τον ίδιο, βρέθηκε να προηγείται στο 70’ με 1-0, ωστόσο ο Βόλος γλίτωσε την ήττα στο 90’ με γκολ του Τσαούση, παίρνοντας την ισοπαλία 1-1 στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το a-sports, οι γηπεδούχοι έδειξαν με το καλημέρα ότι θα ήταν ένας αξιόμαχος αντίπαλος, σβήνοντας κάθε υποψία στους παίκτες του Βόλου ότι θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα στις Σέρρες.

Προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις, δεν κλείστηκαν στην περιοχή τους παρά τη δεδομένη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων και εν τέλει κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια μια ομάδα που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, τη Σούπερ Λίγκα 1.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Κασμερίδης είχε δοκάρι με κεφαλιά για τα λιοντάρια.

Ο Βόλος ισοφάρισε τις μεγάλες ευκαιρίες και πιο συγκεκριμένα τα δοκάρια, με τον Μαντζή στο 16ο λεπτό, ο οποίος επιχείρησε να κρεμάσει τον Γιαννακίδη.

Τα λιοντάρια δε φοβήθηκαν δευτερόλεπτο, παρ’ όλα αυτά ήταν συγκροτημένοι στην αμυντική γραμμή τους, έχοντας σε καλή μέρα και τον τερματοφύλακα τους, Γιαννακίδη.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από ισορροπία στις κλασικές ευκαιρίες, με τον Πανσερραϊκό να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ στο 70’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόντσι, ο Γιανναράκης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μελίσσα.

Ο Βόλος κατάφερε τελικά στο 90’ να ισοφαρίσει το σκορ με τον Τσαούση, ο οποίος με εξαιρετικό αριστερό σουτ κέρδισε τον Γιαννακίδη για το 1-1.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Γιαννακίδης και Κόντσι, ενώ για τους φιλοξενούμενος ξεχώρισαν οι Τσαούσης και Μουνίθ.

Η ομάδα της Μαγνησίας με αυτό το αποτέλεσμα πήρε το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στις αρχές Δεκεμβρίου, ωστόσο ο Πανσερραϊκός απέδειξε με τον πλέον ηχηρό τρόπο ότι η πορεία του μέχρι την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μόνο τυχαία δεν είναι.

δείτε φωτογραφίες στο serresports.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος (75′ Ζιώγας), Πτηνόπουλος (69′ Μπάρδας), Ψάλτης, Γκούρτσας, Κόντσι, Πέτρου (58′ Ομποσού).

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο):Μελίσσας, Λύρατζης, Τσίκα, Μήτογλου, Τσαούσης, Μαξ (75′ Φερράρι), Ατιγιάτ, Κυζιρίδης (54′ Μπαλογιάννης), Μουνίθ (65′ Ντεντάκης), Ηλιόπουλος, Μάντζης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected