Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Σπουδαία νίκη για την Αγκαθιά, “βυθίζεται” ο Εδεσσαϊκός

Σπουδαίο τρίποντο για τη Νίκη Αγκαθιάς επί του ιστορικού Εδεσσαϊκού, του οποίου επικράτησε με 1-0.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη έφτασε στην πολύτιμη νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπίδη στο 61ο λεπτό και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Όπως αναφέρει το Pellasports, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 5′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Καρακούτη μετά από κόρνερ του Παντελίδη, βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια ο Γιώτας μπλόκαρε τη μπάλα.

Μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 30′ και 31′ είχαν δύο καλά σουτ του Μούδιου που δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Εδεσσαϊκός είχε δύο ευκαιρίες με τον Παπουτσίδη, όμως δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει.

Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους, με το σουτ του Μάνιου εντός περιοχής να κοντράρει στον Ράδη και να καταλήγει κόρνερ. Στο 61’ έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς, όταν ο Μωυσίδης ανέτρεψε τον Μούδιο μέσα στην περιοχή, με τον Λαμπίρη να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και να γράφει το 1-0 για την Νίκη Αγκαθιάς.

Τα πράγματα για τους “ασπρόμαυρους” έγιναν πιο εύκολα δύο λεπτά αργότερα όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κασαπίδης και ο Εδεσσαϊκός έμεινε με 10 παίκτες. Στο 66’ ο Βασιλειάδης απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ το φάουλ του Λαμπίρη αποσοβώντας το 2-0.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, χάνοντας δύο ευκαιρίες με τους Τσολακίδη και Μάνιο, όμως το σκορ δεν άλλαξε και το 1-0 παρέμεινε έως το φινάλε του αγώνα.

Συνθέσεις

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Σταύρος Κωστογλίδης): Γιώτας, Κίτσας, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Τσάτσος (46’ Ανδριόπουλος), Γουνόπουλος, Καραγιάννης (80’ Μισιούδης), Λαμπίρης, Μούδιος (90’ Δραγάνης), Μπατσαράς (57’ Πανταζής).

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Πάρης Ζουμπούλης): Βασιλειάδης, Κασαπίδης, Κιόρτσης, Πούπης, Μωυσίδης, Πασσαλής (75’ Καρατζάογλου), Μάνιος, Τούφας, Καρακούτης (64’ Μυλωνάς), Παπουτσίδης (64’ Μαυρόπουλος), Παντελίδης (46’ Τσολακίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected