Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Από τα 11 βήματα στο 93′ η λύτρωση για την Αναγέννηση Γιαννιτσών! (vid)

Φινάλε θρίλερ είχε ο αγώνας στα Γιαννιτσά ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Όπως αναφέρει το Pellasports, η ομάδα των Γιαννιτσών συνάντησε σθεναρή αντίσταση από το συγκρότημα της Ημαθίας, το οποίο παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό στον αγωνιστικό χώρο και λίγο έλειψε να αποδράσει με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Τελικά, ο Αγγελούδης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από το σημείο του πέναλτι κατάφερε να δώσει τη νίκη με 1-0 στους γηπεδούχους.

Τα Γιαννιτσά είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν διπλή ευκαιρία με τους Ταουσιάνη, Γαρύφαλλο στο 22’.

Στις αρχές της επανάληψης ο Βουτσιάς από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει για τους γηπεδούχους, ενώ στη συνέχεια οι Ημαθιώτες ισορρόπησαν τον ρυθμό του αγώνα.

Η αποβολή του Ατανάσωφ στο 81’ άλλαξε τις ισορροπίες, όμως παρ’ όλα αυτά η ομάδα της Ημαθίας «άγγιξε» το γκολ στο 85’ αλλά ο Τόλιος απέκρουσε το φάουλ του Καπετάνου.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους του Τίμου Καβακά ήρθε στις καθυστερήσεις όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Βλάχου και ο Αγγελούδης το εκτέλεσε εύστοχα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

δείτε σε βίντεο τη φάση του πέναλτι, που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι :

Συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Τίμος Καβακάς): Τόλιος, Μπαμπαλής, Γκαρακλίδης, Μουρίκι (67’ Ευθυμιάδης), Βουτσιάς (70’ λ.τ. Χιντασέλι), Σούκιας, Καραμπάς, Γαρύφαλλος, Ταουσιάνης, Στεφανίδης, Χατζής (60’ Αγγελούδης).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Δημήτρης Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Μπαντής, Χατζόπουλος, Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Βλάχος, Παρσόπουλος (60’ Λίτσι), Φουρτζίου (75’ Καπετάνος), Ντος Σάντος (88’ Πίκος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected