Κατηγορίες
Basket

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό με σπουδαία εμφάνιση!

Στα αποκαλυπτήρια της τρίτης μαύρης φανέλας ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι στην φετινή Ευρωλίγκα ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του σε 3-3 μετά την επικράτηση επί της Αναντολού Εφές με 86-70. Πολύ εύστοχος από την γραμμή του τριπόντου (9/20), ο πρωταθλητής Ελλάδας έλεγξε το ρυθμό του αγώνα και έφτασε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ στην επικράτηση.

Για το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Ταιρίς Ράις ο οποίος έδειξε σήμερα το λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε το καλοκαίρι σημειώνοντας 18 πόντους με 3/4 τρίποντα. Εξαιρετική εμφάνιση και από τους Καλάθη (11 πόντους, 10 ασίστ), Φριντέτ (11 πόντους), Παπαπέτρου (14 πόντους), Παπαγιάννη (10 πόντους, 7 ριμπάουντ).

Για τους Τούρκους, ο Σείν Λάρκιν σταμάτησε στους 28 πόντους, ο Κρις Σίνγκλετον έκανε double-double με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ αλλά οι υπόλοιποι παίκτες δεν τράβηξαν επιθετικά με την ήττα να έρχεται μοιραία.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected