Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Οι αναμετρήσεις Άρη και Ολυμπιακού απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Σέντρα σήμερα (2/11) στην 9η Αγωνιστική της Super League και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο παιχνίδια. Στη Νέα Σμύρνη παίζει ο Άρης απέναντι στον Πανιώνιο, στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ξάνθη.

Δύο ακόμη αναμετρήσεις από το…πάνω ράφι στο “Barok” Coffee-Bar, που δίνουν ένα ακόμη κίνητρο να κλείσουν θέση σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στην πιάτσα των ταξί)

Ο Ιστορικός βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, η ποινή του δεν έχει ακόμη σβηστεί και βρίσκεται στο -2, ενώ τα περιθώρια στενεύουν. Ο Πανιώνιος ξέρει ότι πρέπει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να μην υπολογίζει τον Γιάννη Μασούρα. Ο Άρης κέρδισε τον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική και όλο βρίσκεται πιο κοντά στη ζώνη των play-off. Θέλει να κάνει σήμερα ακόμη ένα βήμα παραπάνω με το διπλό. Ο Μίχαελ Ένινγκ μπορεί να υπολογίζει τον Δεληζήση που βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

«Μεγάλο» παιχνίδι αναμένουμε στα Πηγάδια μεταξύ Ξάνθης και Ολυμπιακού (20.00). Οι γηπεδούχοι μπορεί να ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά περιμένουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και σήμερα αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα από έναν δύσκολο αντίπαλο. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν ότι πρέπει να περάσουν από μία… ζόρικη έδρα για να διατηρηθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Κίκο Ραμίρεθ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους: Αμπάντ, Φασίδη, Καρασαλίδη, Λισγάρα, Σάσα, Τερκί, Κοβάσεβιτς, Εντουάρντο, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον και Φοσέ. Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς με τους: Σα, Τσιμίκα, Παπαδόπουλο, Σεμέδο, Ομάρ, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Σουντανί, Ποντένσε, Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Πανιώνιος-Άρης 19.30

Ξάνθη-Ολυμπιακός 20.00

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected