Κατηγορίες
Super League 1

Στο τελευταίο (κυριολεκτικά) δευτερόλεπτο πήρε την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ, εξαιρετικός ο Παναθηναϊκός (βαθμολογία)

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη παρακολούθησαν τόσο οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στην Τούμπα αλλά και οι τηλεθεατές από τις οθόνες τους.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός, έκλεισε πολύ καλά τους χώρους προς τα καρέ του Διούδη και θα μπορούσε να φύγει νικητής από την Τούμπα, αν δεν σημειωνόταν η φάση του 96′ όταν ο Σλοβένος ρέφερι υπέδειξε πέναλτι (αφού συμβουλεύτηκε το VAR) υπέρ του ΠΑΟΚ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 101′ (και ενώ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων και αποβλήθηκε ο Δώνης) ο Αντελίνο Βιερίνια.

Με τον τρόπο αυτό, ο “δικέφαλος” κράτησε αφενός το αήττητο για 43 παιχνίδια και αφετέρου, διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που εκτελούσε άψογα το πλάνο του προπονητή της απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που τα βρήκε σκούρα στην πίεση ψηλά των «πρασίνων», δεν είχε υπομονή να κυκλοφορήσει την μπάλα και έδειχνε ανέτοιμος για αυτό το παιχνίδι.

Στο δεύτερο η εικόνα ήταν πάνω κάτι η ίδια, αν και οι αλλαγές του ΠΑΟΚ βοήθησαν τον “δικέφαλο” να γίνει πιο απειλητικός.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Η βαθμολογία

    Β
1 Ολυμπιακός 23
2 ΠΑΟΚ 21
3 ΑΕΚ 17
4 ΟΦΗ 16
5 Ξάνθη 16
6 ΑΕΛ 15
7 Άρης 12
8 Ατρόμητος 11
9 Αστέρας Τρ. 10
10 Παναθηναϊκός 9
11 ΝΠΣ Βόλος 9
12 Λαμία 4
13 Παναιτωλικός 3
14 Πανιώνιος -1
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected