Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με νέο προπονητή στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο ΑΟ Πόρου

Τα…κλειδιά στον Μανώλη Σουτζή δίνει ο ΑΟ Πόρου.

Ο Γιάννης Κοντάκης παρέμεινε μόλις ένα ματς στον «κυανόλευκο» πάγκο (στην ήττα 5-0 από τον Πανακρωτηριακό) και από σήμερα νέος προπονητής αναλαμβάνει ο 47χρονος (08/07/1972) προπονητής.

Μέχρι πρότινος εργαζόταν στον πάγκο της Δαμάστας και παλαιότερα σε Δόξα Γαλιάς, ΑΟ Ζαρός, Ερμή Ζωνιανών και Ατσαλένιο.

Αναλυτικά :

«Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Μανόλη Σουτζή. Αποτελεί μεγάλη χαρά, τιμή και πολυτέλεια για μας που θα συνεργαστούμε μ’ έναν σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του σωματείου και είμαστε σίγουροι ότι με το Μάνο στον πάγκο και τους συνεργάτες του η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα πετύχει το στόχο της. Άμεσος συνεργάτης και βοηθός του Μανόλη Σουτζή θα είναι ο Αντώνης Λεκάκης με επίσης τεράστια διαδρομή στο ποδόσφαιρο και γνωστό για το ήθος του ως άνθρωπος.

Ποιος είναι

Ο Μανόλης Σουτζής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις με την πορεία του τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής να είναι γνωστή σε ολους. Γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1972 και έκανε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε Εργοτέλη και ΠΟΑ. Ήταν μέλος του Εργοτέλη στην πορεία του βήμα – βήμα προς τη Σούπερ Λιγκ, αγωνιζόμενος παράλληλα με τη φανέλα του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ως προπονητής εργάστηκε με επιτυχία σε ΠΟΑ, Ερμή Ζωνιανών (Γ’ Εθνική), Ζαρό (Περιφερειακό), Δόξα Γαλιάς και Δαμάστα».

*Στη φωτογραφία ο νέος προπονητής του Πόρου Μανόλης Σουτζής με τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη και τον αντιπρόεδρο Αντώνη Μαρκάκη.»

Χαιρέτησε τους παίκτες του Πόρου ο Γιάννης Κοντάκης

Πριν την παρουσίαση των Μανόλη Σουτζή και Αντώνη Λεκάκη από τη διοίκηση, χαιρέτησε τους παίκτες του Πόρου ο Γιάννης Κοντάκης.

«Χάρηκα που σας γνώρισα. Ήταν μικρή η παρουσία μου αλλά γνώρισα καλά παιδιά», ανέφερε ο 48χρονος τεχνικός και συνέχισε: «Τόσο ο Μανόλης Σουτζής όσο και ο Αντώνης Λεκάκης έχουν μεγάλη διαδρομή και εμπειρία στο ποδόσφαιρο και θα σας βοηθήσουν. Πάντα υπάρχει ελπίδα για το καλύτερο».