Football League

Δεύτερη νίκη για τον Θεσπρωτό, στο…φρούριο της Ηγουμενίτσας! (photos)

Ο Θεσπρωτός πέτυχε τη δεύτερη φετινή του νίκη, 1-0 τον Ασπρόπυργο!

Χάρη στην εξαιρετική του άμυνα, τις αποκρούσεις του Κωνσταντάκου αλλά και το χρυσό γκολ του Ντάλα Κόστα στο 74΄, ο Θεσπρωτός νίκησε στην Ηγουμενίτσα και τον Ασπρόπυργο, μετά την Τρίγλια, επιβεβαιώνοντας τη δύναμή του όταν αγωνίζεται στο σπίτι του!

Οι κιτρινόμαυροι ήταν συνολικά καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αφού με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα (30΄-38′) είχαν την υπεροχή αλλά και δύο μεγάλες φάσεις για να πετύχουν ένα γκολ.

Στο 13΄ ο Θεσπρωτός απείλησε για πρώτη φορά σοβαρά την εστία του Παναγόπουλου, όταν μετά από εντυπωσιακή ντρίμπλα, έπιασε το δυνατό αριστερό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε με δυσκολία στη γωνία του.

Ο Θεσπρωτός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μισάωρο και στο 28΄ ο Νόνης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία, όταν σούταρε εξ΄ επαφής, όμως η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Παναγόπουλο, που στάθηκε τυχερός.

Στο 34΄ ο Ασπρόπυργος δημιούργησε την πρώτη του ευκαιρία, με τον Βασιλείου να σουτάρει από πλάγια θέση, όμως ο Κωνσταντάκος ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε τον κίνδυνο, με το 0-0 να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο τέταρτο στο β΄ μέρος, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-1 με την κεφαλιά του Βασιλείου, ο Κωνσταντάκος όμως απέτρεψε το γκολ με ωραία απόκρουση. Ένα λεπτό μετά ο Κολλάς εκτέλεσε δυνατό φάουλ από τον άξονα και ανάγκασε τον Παναγόπουλο να απλώσει το κορμί του και να διώξει τη μπάλα σε κόρνερ.

Από το 70΄ και μετά το παιχνίδι άνοιξε με τον Θεσπρωτό να φεύγει σε μία γρήγορη επίθεση στο 74΄ η οποία του απέφερε το 1-0. Ο Ευθυμίου από δεξιά έστρωσε στον Ντάλα Κόστα, κι αυτός με ψυχραιμία πλάσαρε με το αριστερό πόδι για το νικητήριο γκολ του Θεσπρωτού.

Ο Πίντο άγγιξε την ισοφάριση στο 77΄ αλλά ο Κωνσταντάκος για ακόμη μια φορά ήταν εκεί, αποκρούοντας την καρφωτή κεφαλιά του επιθετικού του Ασπρόπυργου. Στο 86΄ ο Βιγιαφάνιε έπιασε ένα φοβερό μακρινό σουτ, η μπάλα όμως σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, στερώντας από τον Θεσπρωτό τη δυνατότητα να κάνει δύο τα γκολ του. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον Θεσπρωτό να κάνει το 2/2 στην Ηγουμενίτσα, φτάνοντας έτσι τους 7 βαθμούς.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κωνσταντάκος, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης, Βιγιαφάνιε, Κολτσίδας, Γώγος (65΄Ευθυμίου), Ραμίρεζ (72΄Μπίκας), Κολλάς, Ντάλα Κόστα (88′ Καρβούνης)

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Σταγάκης, Ζώνας, Λογοθέτης, Νικολάου, Γκατσολάρι (83′ Κωνσταντινίδης), Κάκκο(71΄Ζαχάρος), Ζγκούρη (41΄Πίντο), Στρέσκοβιτς, Βασιλείου

δείτε φωτογραφίες στο theball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected