Football League

Σπουδαία νίκη για την Τρίγλια, 1-0 την Καλαμάτα

Πολύ σπουδαία η δεύτερη φετινή νίκη για τον ΠΟ Τρίγλιας, που με γκολ του Παπαδημητρίου στο 44 πήρε το πολύτιμο τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Football League.

Από την άλλη πλευρά, η «Μαύρη Θύελλα» γνώρισε άλλη μια ήττα, αυτή τη φορά από την Τρίγλια που πριν την έναρξη της 7ης αγωνιστικής της Football League ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 1-0 εκτός έδρας και έχασε και άλλο έδαφος στην κούρσα της ανόδου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για τη φάση του 25′ ζητώντας πέναλτι για ανατροπή του Αλεξόπουλου από τον Ζώτο, αλλά το ματς συνεχίστηκε, με την Καλαμάτα να είναι κακή σε τρίτο συνεχόμενο ματς.

Έτσι, ο Παπαδημητρίου, που στο 43’… προειδοποίησε με το σουτ του να φεύγει λίγο άουτ, ένα λεπτό αργότερα χρίστηκε σκόρερ από πλεονεκτική θέση έπειτα από μπαλιά του Ευθυμιάδη.

Ο Παπαδημητρίου απείλησε ξανά και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έπειτα από πάσα του Ντούνγκα, αλλά μέσα από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Στεφανάκο.

Η Καλαμάτα κέρδιζε συνεχώς μέτρα και από το 55′ και μετά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την Τρίγλια να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με μακρινό σουτ του Λεμονή στο 76ο λεπτό, αλλά ο Στεφανάκος δεν προβληματίστηκε, με το 1-0, πάντως, να διατηρείται μέχρι το φινάλε, φέρνοντας πολλή γκρίνια στην Καλαμάτα…

Συνθέσεις

ΤΡΙΓΛΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρελλάς, Σγουρής, Μιλκούδης, Πότσι, Παπαδημητρίου (83΄ Έππας), Ευθυμιάδης (64′ Σαρβανίδης), Ζορμπάς, Ντούνγκα (85′ Μαντζίρης), Λεμονής.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Ζαχαρόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης, Στεργίδης (20΄ λ.τρ. Κουιρουκίδης), Καζβιρόπουλος, Αλεξόπουλος, Τζόκιτς, Οσμάνατζιτς, Βουκμίροβιτς, Ράκιτς.

*με στοιχεία από το a-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected