Football League - Γενικά

Απίστευτο ματς στην Ιεράπετρα, στην κορυφή της Football League ο ΟΦΙ!

Απίστευτο ματς στην Κρήτη, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν φέτος στη Football League!

Στο ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής ο ΟΦΙ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 14ο λεπτό με τον Μάριο Παπαδόπουλο (1-0). Αυτό δεν αποσυντόνισε τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας που αντέδρασαν άμεσα και σε ένα τέταρτο πήραν προβάδισμα.

Αρχικά ο Άγγελος Χαντί ισοφάρισε στο 21′ (1-1) και οκτώ λεπτά αργότερα (29′) ο Γιαν Βόσαλικ έδωσε προβάδισμα στους Καβαλιώτες (1-2). Κάπως έτσι οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Κρητική ομάδα ενέτεινε την πίεσή της, κάτι που έφερε αποτέλεσμα. Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης (48′) ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος ισοφάρισε για τον ΟΦΙ (2-2) για να κάνει τη δική της ανατροπή η Λασιθιώτικη ομάδα στο 79ο λεπτό με τον Αιμίλιο Σέχου (3-2).

Μετά και τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής η Κρητική ομάδα είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Football League με 14 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από τον Ασπρόπυργο.

Συνθέσεις

ΟΦΙ (Ιωάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Μηνάς, Τζελέπης, Χιντζίδης, Σέχου, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας, Κατσικοκέρης, Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος.

Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμτσας, Παπαστεριανός, Καζαντζίδης, Γαβριηλίδης, Κέρθικ, Βόσαλικ, Ορφανίδης, Μαϊδάνος, Χαντί, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος.

*αναμένονται οι αλλαγές

*με στοιχεία από το athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected