Κατηγορίες
Football League

Όλο και ανεβαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου, 2-0 τον Ιάλυσο (photos)

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 2-0 του Ιάλυσου, χάρη σε τέρματα των Κουτσιανικούλη και Ντούνη, τα οποία σημειώθηκαν σε κάθε ημίχρονο.

Η ομάδα της Μαγνησίας ήταν εξαιρετική και στα δύο μέρη του αγώνα, καταφέρνοντας να φτάσει στη νίκη και να κερδίσει ακόμη περισσότερο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου πετούσε φωτιές και δίκαια προηγήθηκε (1-0) με τον Κουτσιανικούλη στο 31’. Μάλιστα, αν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο προσεκτικοί στο τελείωμα των φάσεων, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος, ο επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίστηκε και στο 85’ ο Ντούνης πέτυχε το 2-0, κλειδώνοντας παράλληλα και την υπόθεση νίκη για τους «ερυθρόλευκους».

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο Goalpost

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας (76’ Κόλα), Ντούνης (88’ Ρόκας), Τσίτας, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Πόζογλου (94’ Στεφάνοβιτς).

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ:  Ανδρούτσος, Τερζίου (42’ Σερτζίνιο), Μαραγκουδάκης, Γιώργου (81’ Κούγιος), Κ. Χειμωνέτος, Ρεκλίτης, Νατσιόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης, Αυγενικού (73’ Πετράκης), Χατζηδίμπας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected