Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α ΕΠΣ Ημαθίας : Ημέρα με φαβορί και πιθανές εκπλήξεις! (pregame 11ης αγωνιστικής)

Στην 11η αγωνιστική μπαίνει αισίως το πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής, με τα οκτώ ματς του προγράμματος για σήμερα Σάββατο 16/11.

Μπορεί να μην υπάρχει το σπουδαίο ντέρμπι κορυφής, ωστόσο τα ματς παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον παρά το γεγονός πως υπάρχουν τα φαβορί βάση της μέχρι στιγμής αγωνιστικής τους παρουσίας.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θέλει να συνεχίσει το απόλυτο υποδεχόμενος στο ΔΑΚ της πόλης τη φορμαρισμένη (και 7η πλέον) Θύελλα Σταυρού, ενώ την ίδια ώρα ο δεύτερος της βαθμολογίας ΓΑΣ Ροδοχωρίου μεταβαίνει στον γειτονικό Κοπανό, για να αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ, σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι της κατηγορίας.

Εκτός έδρας δοκιμασία και για τον ΦΑΣ Νάουσα, που θα αγωνιστεί στη Κουλούρα με τον τοπικό ΠΑΟ ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα μεταβεί στη Μελίκη για να αντιμετωπίσει τον Φίλιππο.

Μακριά από την έδρα του αγωνίζεται και ο πέμπτος της βαθμολογίας Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, που θα παίξει στο Μακροχώρι κόντρα στην τοπική ομάδα ενώ στο ΔΑΚ Νάουσας θα αγωνιστεί και σήμερα ο Αχιλλέας (κόντρα στην ΑΕΠ Βέροιας) όπως επίσης και την ερχόμενη Τετάρτη (20/11) όταν θα διεξαχθούν τα εναπομείναντα 35 λεπτά από το εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΦΑΣ Νάουσα.

Εντός έδρας αγωνίζεται και η ΑΕ Χαρίεσσας, που υποδέχεται τον Άρη Παλαιοχωρίου ενώ στον Άγιο Νικόλαο, ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη του νίκη, έχοντας όμως δύσκολη αποστολή κόντρα στον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Αστέρα Τριποτάμου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής (15.00) :

ΑΕ Χαρίεσσας – Άρης Παλαιοχωρίου
Μακροχώρι  – Αγρ.Αστ.Πλατέος
Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας
ΓΑΣ Κοπανού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου
Ολυμπιακός Νάουσας – Αστέρας Τριποτάμου
Φίλιππος Μελίκης – Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας
ΠΑΟ Κουλούρας – ΦΑΣ Νάουσα
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Θύελλα Σταυρού

η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected