Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση από την Εθνική Παίδων και πρόκριση!

Ασταμάτητη η Εθνική Παίδων, διέλυσε και το Καζακστάν και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Θέου, διέλυσαν (μετά το Αζερμπαϊτζάν) και το Καζακστάν. Αυτή την φορά με το εμφατικό 5-1 και εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, από την δεύτερη αγωνιστική!

Επόμενη αντίπαλος, στο ντέρμπι κορυφής, η Γερμανία, με την Ελλάδα να πανηγυρίζει πρόκριση ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας.

Όπως αναφέρει το talentabout, στο 5ο μόλις λεπτό ο αρχηγός της Εθνικής μας, Χρήστος Λιάτσος άνοιξε το σκορ από την λευκή βούλα. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά φάουλ εκατέρωθεν, όμως το δεύτερο είχε καλύτερο ρυθμό και οι ποδοσφαιριστές του Θέου το εκμεταλλεύτηκαν.

Μόλις στο 48′ ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσιας διπλασίασε τα τέρματα της Εθνικής. Η ομάδα του Καζακστάν προσπάθησε να ασκήσει πίεση και να επιστρέψει στον αγώνα, ο Αζάτοφ μείωσε – προσωρινά – στο 77′. Αλλά μάλλον το γκολ του ήταν ώθηση για τους διεθνείς. Ο Λιάτσος έκανε τέσσερα λεπτά αργότερα το 3-1, ενώ ο Κίτσος πήρε την ασίστ από τον Συρμή για να κάνει το 4-1 στο 86′. Το τελικό σκορ ο επιθετικός της ΑΕΚ, Απόστολος Χριστόπουλος!

Συνθέσεις

Ελλάδα: Αγγελόπουλος, Χριστόπουλος, Κατσογιάννης, Κουλιεράκης, Καρακούτης (57′ Χριστόπουλος), Κίτσος , Λιάτσος (85′ Αντωνάκης), Κουτεντάκης (65′ Ντόι), Τσίκος (84′ Καραμάνης), Κούτσιας (65′ Συρμής), Κιτσάκης.

Καζακστάν: Αναρμπέκοβ, Τσατσένκο, Ουρντά, Σιρομπόκοβ, Καλάου, Κουσκουμπάγιεβ, Γιακόβλεβ, Ρακσιμάνοβ, Αζάτοφ, Κχαλμάτοβ, Κεζνεμπέκ.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Γερμανία επικράτησε, επίσης άνετα, 2-0 του Αζερμπαϊτζάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected