Κατηγορίες
Football League

Επιστροφή στις μεγάλες εμφανίσεις για τη Νίκη Βόλου, 2-0 στο ντέρμπι της πόλης! (+vid με στιγμιότυπα)

Η Νίκη Βόλου έπαιξε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Football League με βάση την πολύ μεγάλη αξία των ποδοσφαιριστών της και επικράτησε δίκαια του αγνώριστου Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο της Νεάπολης, οι κερκίδες του οποίου γέμισαν από τους Νικιώτες στο κομμάτι που τους αναλογούσε.

Ο Στάικος Βεργέτης, ίσως και αναγκαστικά λόγω απουσιών, με την επιλογή το να παίξει με δύο επιθετικούς μέσους πρόσθεσε δημιουργικότητα στο παιχνίδι των κυανόλευκων, οι οποίοι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 1-0, που σημειώθηκε στο 52’ από τον Τσιώλη.

Ο Τρικαλινός μέσος ήταν ο παίκτης-κλειδί για την επικράτηση της ομάδας του, αφού ήταν και ο δημιουργός του 2-0, που πέτυχε στο 75’ ο Κρουθ. Μετά το αρχικό προβάδισμα των γηπεδούχων, ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να μπορέσει να κάνει κάποια μεγάλη φάση, ενώ η Νίκη ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και σε μία απ’ αυτές πέτυχε και το δεύτερό της τέρμα.

το φιλμ του αγώνα στο magnesianews.gr

Συνθέσεις

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Παγώνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Μπιτσάκος, Τσιώλης (88’ Μασκουνιάν), Λούκας Γκαρσία (57’ Καμπαγέρο), Κρουθ, Καπός, Ροχάνο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης (69’ Τσίτας), Φαζός, Λάσκαρης, Τσιάρας, Σκοπελίτης (46’ Κόλα), Ντούνης, Κουτσιανικούλης (83’ Στεφάνοβιτς), Πόζογλου

πηγή βίντεο : Mike Loupnikis

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected