Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Πάλεψε έως το τέλος αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων πάλεψε μέχρι τα τελευταία λεπτά του τελευταίου αγώνα της στον 4ο όμιλο, αυτού απέναντι στο ισχυρό -και γηπεδούχο- Βέλγιο από το οποίο ηττήθηκε τελικά 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις.

Έτσι, σε συνδυασμό με τη νίκη 4-2 της Ισλανδίας επί της Αλβανίας έμεινε στην τρίτη θέση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019-20.

Μάλιστα, έως τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου των δύο αγώνων, που διεξάγονταν ταυτόχρονα, η Ισλανδία ήταν πίσω στο σκορ στο παιχνίδι της με την Αλβανία και η Ελλάδα κρατούσε τη λευκή ισοπαλία με το Βέλγιο, αποτελέσματα που αν διατηρούνταν έδιναν την πρόκριση στην Εθνική μας. Τελικά όμως η Ισλανδία πέτυχε την ανατροπή, νίκησε την Αλβανία και έφτασε στην πρόκριση στην Elite Round.

Η Ελλάδα κατετάγη τρίτη με 3 βαθμούς κι έτσι δεν μπορεί να διεκδικήσει τη θέση της μίας και μοναδικής καλύτερης τρίτης όλων των ομίλων που επίσης δίνει πρόκριση, καθώς ήδη υπάρχουν τρίτες ομάδες με περισσότερους βαθμούς.

Συνθέσεις

Ελλάδα: Μαντάς, Λιάβας, Ζαγαρίτης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Βρακάς (72΄ Αθανασακόπουλος), Τζόλης, Μιχελής, Τζήμας (85΄ Τσακίρης), Σουρλής (79΄ Φακκής), Βαγιαννίδης.

Βέλγιο: Βάνερβουρτ, Κάνα, Λίσενς, Ράσκιν (82΄ Εσαμπρί), Ονάνα (61΄ Βρανκ), Κάιπερς, Ντεβόλφ, Ντεκέτελερ (82΄ Ουγκούρ), Βαν ντερ Μπρεμτ, Βαντερμιούλεν (69΄ Ντεβίντερ), Βάεσεν (61΄ Μ΄Μπαγιό).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected