Γ Εθνική / Τοπικά

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για Μαγγίζη, ακόμη πιο βελτιωμένος ο Ασλαμπάλογλου!

Η σπουδαία πορεία του φετινού Αλμωπού Αριδαίας, που οδεύει ολοταχώς προς την άνοδο στη Football League, είναι απόρροια πολλών επιμέρους στοιχείων από τη δουλειά του Γιώργου Τυριακίδη και των συνεργατών τα τελευταία χρόνια.

Η υπομονή και η επιμονή στο πλάνο αρχίζει και αποφέρει καρπούς, ωστόσο από τα πιο κύρια χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας είναι η επιλογή των παικτών, που μπορεί να μην είναι από το πάνω…ράφι (με εξαίρεση τον Ημαθιώτη Νίκο Τζιμογιάννη, με την μακρόχρονη επαγγελματική του πορεία), όμως η πορεία τους φανερώνει πως ήταν απόλυτα στοχευμένη.

Δύο εξ αυτών προέρχονται από την Ημαθία και μάλιστα φέτος είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει για τη δουλειά τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στις προπονήσεις. Ο λόγος για τους Δημήτρη Ασλαμπάλογλου και Βασίλη Μαγγίζη, οι οποίοι απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του προπονητή και ειδικά για τον δεύτερο, η επιλογή (αν και “ξένισε” στην αρχή) ήταν λίρα εκατό!

Και ενώ ο “Άσλα” διαγράφει και φέτος ανοδική πορεία όσον αφορά αυτά που θέλει ο προπονητής στο γήπεδο (για όσους τον παρακολουθούν από κοντά θεωρούν πως δεν θα αργήσει να γίνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του), η αποκάλυψη ακούει στο όνομα Βασίλης Μαγγίζης, για τον οποίο τα δημοσιεύματα από τη γειτονική Πέλλα πληθαίνουν (το τελευταίο του Pellasports ΕΔΩ) και αναφέρονται για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που τον βοηθούν στο παιχνίδι του.

Ο 22χρονος αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο σε όλες τις θέσεις στα μετόπισθεν, αποκτήθηκε από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου στον οποίο φανέρωσε το ταλέντο του, δουλεύοντας καθημερινά στις προπονήσεις σε υψηλό επίπεδο αλλά και με την απαραίτητη συνδρομή των προπονητών του το διάστημα που ανήκε στους “κιτρινομπλέ”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected