Κατηγορίες
Football League

Έπαιξε έξυπνα και έφυγε από το “Σίτι” με σπουδαίο διπλό!

Μεγάλο “διπλό” που του δίνει την ευκαιρία να συνεχίσει με άλλον αέρα τις υποχρεώσεις του πέτυχε ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε με 2–0 του Αιγάλεω στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League.

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στη Νεάπολη από τον Ιωνικό, οι “κυανέρυθροι” πήγαν απόλυτα προετοιμασμένοι στο Αιγάλεω για να μπουν και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. “Διάβασαν” πολύ σωστά το παιχνίδι και έκαναν μια πολύ ουσιαστικά εμφάνιση. Ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης έστησε πολύ σωστά την ομάδα του, δίνοντας στο μεγαλύτερο διάστημα χώρο και “χτυπώντας” την κατάλληλη στιγμή με τις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν μια πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς όμως να μπορέσουν να φθάσουν με αξιώσεις κοντά στα καρέ του Διαγόρα.

Όπως αναφέρει το news12, το σκορ άνοιξε ο Γλυνός στο 15′ ενώ στο 45′ ο Μπαρμπαρούσης πέτυχε το 0 – 2 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Στο 65′ ο Κέρι αστόχησε από τα έντεκα βήματα χάνοντας την ευκαιρία να δώσει πιο μεγάλη έκταση στο σκορ.

Συνθέσεις

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψάνης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Λαμπρου, Τσαφταρίδης (35′ Χατζηιωάννου), Μπαξεβάνου (59′ Κατσικογιάννης), Ντιατά (54′ Συρεγγέλας), Ροτζέριο, Τσιλιγκίρης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κέρι (68′ Πινιώτης), Γλυνός (75′ Αθανασίου), Μπέλερης, Μπουρλάκης, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected