Κατηγορίες
Super League 2

“Ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη” στη Ριζούπολη

Κανείς δεν ήθελε να χάσει στη συννεφιασμένη Ριζούπολη το απόγευμα της Κυριακής (24/11) και αυτό το πέτυχαν τόσο ο Απόλλων Σμύρνης όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι το ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας 2 έμεινε στο ισόπαλο 0-0 σε ένα κλειστό ματς με μετρημένες τελικές (πρέπει να ήταν από τρεις για κάθε ομάδα χωρίς καμία δόση υπερβολής)…

Αποτέλεσμα, που δεν χάλασε ούτε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ούτε τον «Άγιαξ της Ηπείρου» σε ένα σε γενικές γραμμές ισορροπημένο 90λεπτο με πολλά τακτικά στοιχεία από τους δύο προπονητές.

Ως εκ τούτου, το Χ λογίζεται δίκαιο, αν και ο Απόλλωνας δικαιούνται να γκρινιάζει για την τύχη, που του γύρισε την… πλάτη στο 90’ όταν η κεφαλιά του Βουό σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων!

Βέβαια, είναι γεγονός ότι αν έμπαινε αυτό το γκολ, οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Παπαδόπουλου θα «έκλεβαν» το τρίποντο από τους μαχητικούς και καλά οργανωμένους μεσοαμυντικά ποδοσφαιριστές του Αργύρη Γιαννίκη.

Πάντως, παρόλα αυτά ο κόουτς των γηπεδούχων παρέταξε την ομάδα του με ξεκάθαρα επιθετικές τάσεις, αλλά αυτό δεν βγήκε επί χόρτου αν και το οξύμωρο είναι ότι ο Απόλλωνας, που τώρα έμεινε στην ισοπαλία με ακόμα λιγότερες φάσεις είχε καταφέρει να πάρει το διπλό μια εβδομάδα νωρίτερα κόντρα στον Πλατανιά! Το ποδόσφαιρο, όμως, έτσι είναι…

Από την άλλη και ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε και αυτός από την πλευρά του μια πολύ καλή ευκαιρία, όταν στο 90’+3 ο Ξύδας έπιασε ένα καλοτραβηγμένο σουτ, που ανάγκασε τον Χουάντερσον να απομακρύνει με εκτίναξη σε κόρνερ.

Η ουσία, βέβαια, είναι ότι με αυτή την ισοπαλία αμφότερες οι ομάδες διατήρησαν το αήττητο μετά από 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα να παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή με 14 βαθμούς, κρατώντας τον δεύτερο ΠΑΣ στο -2.

το φιλμ του αγώνα στο a-sports.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Λαρέα, Βιτλής, Ζησόπουλος, Κύργιας, Λαγός, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (61’ Παυλίδης), Ιριτιέρ (71’ Μπαστιάνος), Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (83’ Βουό).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Παντελάκης, Σιόντης (66’ Λιάσος), Κάστρο, Καρτάλης (80’ Ξύδας), Λεό (61’ Νάουμετς), Παμλίδης, Κριζμάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected