Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Ηρόδοτος, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή

O Hρόδοτος μετά από τέσσερις αγωνιστικές και ένα μήνα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με 0-2 του Ρεθυμνιακού στην Σοχώρα.

Tα γκολ για τους “κυανόλευκους” σημείωσαν οι Γαρεφαλάκης και Τσακάνι, σε ματς για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής (8ος Ομιλος), που διεξήχθη εμβόλιμα σήμερα, Τετάρτη (27/11).

Ήταν η έκτη φετινή νίκη για την ομάδα της Αλικαρνασσού, που προερχόταν από δύο σερί ισοπαλίες και δύο ήττες νωρίτερα τις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές. Ο Ηρόδοτος είχε να κερδίσει από τις 27 Οκτώβρη (όταν για την 6η αγωνιστική επικράτησε με 0-1 του Γιούχτα).

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα κακό ματς. Ο Ηρόδοτος στο 44΄ απείλησε με τον Βακράκο, αλλά το πλασέ του απομάκρυνε ο Δημητριάδης. Στα μισά του 2ου Ημιχρόνου νέα μεγάλη φάση με τον Βακράκο να αστοχεί εξ΄επαφής στο 67΄, μετά από πάσα του Γαρεφαλάκη.

Όμως στο τελευταίο τέταρτο του ματς, ο Ηρόδοτος σκόραρε δις και πήρε την νίκη! Το 0-1 έκανε στο 77΄ ο Γαρεφαλάκης μετά από πάσα του Βακράκου. Και το τελικό 0-2 στο 93 ο Τσακάνι με σουτ.

Σύνθεσεις

Ρεθυμνιακός: Δημητριάδης, Λ. Ταμάμης (83’ Αντεμάι), Κουδουνάκης, Μπούσδρας, Δασκαλάκης, Δροσάκης, Τουρνάκης (65’ Μαρουλάκης), Δελήμπασης, Σηφακάκης (54’ Μερτίρι), Σουμά, Κοντορινάκης (63’ Καψαλάκης)

Hρόδοτος: Παναγιώτου, Αννιτσάκης, Κατσαρός, Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Τσακάνι, Κοντογιάννης, Κουσίδης (63’ Γκίνη), Βακράκος (90’+ Κίσσας), Καργιωτάκης (54’ Γαρεφαλάκης), Αμαραντίδης (75’ Κουτσογιαννάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected