Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Φλέρταρε” με τη γκέλα ο Αλμωπός αλλά ο Πέττας είχε άλλη άποψη!

Πήγε να… αυτοκτονήσει ο Αλμωπός, αλλά τελικά επικράτησε με σκορ 2-1 του αξιόμαχου Αγροτικού Αστέρα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, αποσπάστηκε στην βαθμολογία.

Το παιχνίδι μπορεί να ήταν μέτριο ποιοτικά, ωστόσο είχε πολλές φάσεις κυρίως από την πλευρά των πρωτοπόρων που δημιούργησαν και απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες που παραλίγο να κοστίσουν.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα και παρότι δεν έπιασαν απόδοση άλλων παιχνιδιών θα μπορούσαν να καθαρίσουν πιο εύκολα το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν αμυντικά με τον γκολκίπερ Παπαθανασίου να πιάνει τα άπιαστα και παρά τις ελλείψεις τους ήταν αξιόμαχοι και στο τελευταίο 20λεπτο άρχισαν δειλά δειλά να ψάχνουν κάτι καλό επιθετικά και μάλιστα φλέρταραν με το θετικό αποτέλεσμα.

το φιλμ του αγώνα στο Pellasports

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Μαγγίζης, Σεμέδο, (59’ Ξόμπλιος), Στογιαννίδης, Τζιμογιάννης, Ασλαμπάλογλου, Νικολίτσας, (85’ Γουόρντεν), Ντόγος, (80’ Καζναφέρης), Κωστούλας, (90’ Ελευθεριάδης), Μεντής, Πέττας.

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Τσουκαλίδης): Παπαθανασίου, Ουρδούδης, Αποστολίδης, (76’ Μηνάς), Φουτσιτζής, Τούλης, (59’ Καπρέτσος), Βαφειάδης, Κατσιάκης, (63’ Κωνσταντινίδης), Παπακωνσταντίνου, (87’ Καλίδης) , Φούσκας, Παπαποστόλου, Κουτσικοβαγγέλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected