Κατηγορίες
Διάφορα - Οικονομία

Ανακοινώθηκε η μέρα πληρωμής για ΚΕΑ Δεκεμβρίου, Επίδομα Παιδιού και Επίδομα Ενοικίου

Νωρίτερα θα καταβληθούν όλα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ λόγω εορτών. Πριν τις γιορτές η πληρωμή της έκτης δόσης για το επίδομα παιδιού Α21. Οι ημερομηνίες πληρωμής για ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, προνοιακά επιδόματα κτλ.

Στις 24 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν όλα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News.

Ειδικότερα στις 24 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν η έκτη δόση του επιδόματος παιδιού Α21, το επίδομα ενοικίου, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα και τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών. Ειδικότερα θα καταβληθούν:

– το Επίδομα Παιδιού σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση Α21 και εγκρίθηκε το διάστημα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

– τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Δεκεμβρίου

– το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

– τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών

– το Επίδομα Στέγασης (ενοικίου) μηνός Δεκεμβρίου θα καταβληθεί σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Νοεμβρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected