Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Νίκη και στην Κρήτη για τα Τρίκαλα, έφτανε το γκολ του Βέρτζου

Παρά τις αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και τη δεδομένη πίεση που θα δεχόταν από έναν αντίπαλο που αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω, ο ΑΟΤ ήταν εξαιρετικός και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Το γκολ που σημείωσε ο Άγγελος Βέρτζος στο 7ο λεπτό έφτασε τελικά στα Τρίκαλα, που επιστρέφουν από το Ηράκλειο με τη δεύτερη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη, που πίεσε για την ισοφάριση, είχε σημαντικές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει τη μοίρα του.

Ο Εργοτέλης μπήκε… φουριόζος στον αγωνιστικό χώρο, είχε δύο καλές στιγμές με Έφορντ και Μανουσάκη, ωστόσο τα Τρίκαλα στην πρώτη μεγάλη φάση τους στο παιχνίδι κατάφεραν να προηγηθούν, με τον Βέρτζο να σκοράρει από κοντά κάνοντας το 1-0.

Από εκεί και μετά ο Εργοτέλης πήρε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει κάτι σημαντικό στα καρέ των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε τη νίκη – πρόκριση εύκολα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιάννης Ταουσιάνης με αλλαγές έκανε πιο επιθετικό τον Εργοτέλη, όμως και πάλι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες στα καρέ των Τρικάλων, έχοντας μόνο την κατοχή της μπάλας.

Όσο περνούσε η ώρα οι “κιτρινόμαυροι” απειλούσαν με Τσέλιο, Ροβίθη, Μπρους και Κόατενγκ, όμως και πάλι η άμυνα των Τρικάλων ήταν σε ετοιμότητα. Η μεγάλύτερη ευκαιρία για τους παίκτες του Εργοτέλη ήρθε στο 90′ με τον Τσέλιο να αστοχεί από την μικρή περιοχή.

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μποτέ, Σπίριακ, Οικονόμου (67’ Κοιλιάρας), Πέιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Σταθόπουλος (46’ Κουατένγκ), Μανουσάκης (46’ Ροβίθης).

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντοσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πέλκας (77’ Οικονομόπουλος), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (64’ Πελάεθ), Άλεξιτς (82’ Λώττας), Τσίπρας.

φωτ. athleticradio.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected