Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση στην παράταση για τον Αστέρα, κόντρα στον εξαιρετικό Πλατανιά!

Ένας μετριότατος Αστέρας, χωρίς αγωνιστικό πλάνο, με κάκιστη αμυντική λειτουργία, κινδύνεψε με αποκλεισμό από τον Πλατανιά, που προηγήθηκε δύο φορές!

Αποκαρδιωτική η εικόνα των Αρκάδων στο πρώτο ημίχρονο, 10-3 οι τελικές για τους Χανιώτες, πολλές δοκιμές από τον προπονητή Μπόρχα Χιμένεθ. Οι αλλαγές του Ισπανού στο δεύτερο ημίχρονο διαφοροποίησαν την εικόνα, η ποιότητα του Αστέρα έδωσε την πρόκριση και τη νίκη με 3-2, κορυφαίοι οι Ιγκλέσιας, Κωτσιρας και Λουίς Φερνάντεθ.

Μετά το δεύτερο γκολ για τον Πλατανιά στο παιχνίδι το οποίο σημειώθηκε στο 102ο λεπτό από την κεφαλιά του Μιγκέλ μετά την εκτέλεση φάουλ του Νίλι, σε εκείνο το σημείο ο Πλατανιάς έδειξε ότι θα μπορούσε να φτάσει στην πρόκριση, ωστόσο προδόθηκε στο τέλος, μιας και ο Αστέρας αφού ισοφάρισε σε 2-2 στο 111’ με πέναλτι που κέρδισε όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πουρζιτίδη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ιγκλέσιας, εν τέλει κατάφερε να φτάσει στο τελικό 3-2 με το σουτ του Λουίς Φερνάντεθ στις καθυστερήσεις της παράτασης.

το φιλμ του αγώνα στο arcadiasports.gr

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Μιχαήλ, Παναγιώτου (46΄Κώτσιρας), Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο (103΄Μπόρχα Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Αντζουλάς (46΄Καπίγια), Μπελόκ, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46΄Λουίς Φερνάντεθ), Ορτέγκα

Πλατανιάς: Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Κωστίκος (60΄Νίλι), Παπουτσογιαννόπουλος (86΄Μιγκέλ), Ματέος Ντος Σάντος (108΄Παπαδόπουλος), Λουκίνας, Αμπντούλ Ραχμαν, Σμυρλάκης (81΄Τάρικ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected