Κατηγορίες
Football League

Άνετο τρίποντο στην καλύτερη εμφάνιση της για φέτος η Νίκη!

Άλλους τρεις πόντους πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Νίκη, που επικράτησε με 3-0 του Ασπρόπυργου, τον οποίον ξεπέρασε στη βαθμολογία, φτάνοντας τους 15 βαθμούς.

Ο Βοσκόπουλος ήταν αυτός που έκανε το 1-0 με σουτ στο 7’ προωθούμενος σε στημένη φάση και στη συνέχεια του πρώτου μέρους και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές για ένα γκολ. Στην επανάληψη και μέχρι να έρθει το δεύτερο τέρμα με τον Ροχάνο για τη Νίκη στο 68’, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι, δεν απειλούνταν καθόλου και είχαν χάσει δύο κλασικές ευκαιρίες.

Η Νίκη συνέχισε να υπερτερεί και στο 89’ μπήκε το κερασάκι στην τούρτα από τον Τσιώλη. Ήταν μία μεγάλη εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο μέρος για τη βολιώτικη ομάδα, που έκανε ό,τι ήθελε.

το φιλμ του αγώνα στο magnesianews.gr

Συνθέσεις

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης (83’ Τσιώλης), Βοσκόπουλος (73’λ. τρ.  Παγώνης), Αλιατίδης, Σ. Κυριακίδης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Λούκας Γκαρσία, Κρουθ, Καπός (69’ Ντομίγνκεθ), Ροχάνο

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Λογοθέτης, Νικολάου, Νικολακάκης (88’ Ζαχαρός), Γκατσολάρι (85’ Κωνσταντινίδης), Κάκκο, Πίντο (72’ Βασιλείου), Σρέτσκοβιτς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected