Κατηγορίες
Football League

“Στάση” Χαλκιδική για τον Διαγόρα

Αν και προηγήθηκε, ο Διαγόρας δεν μπόρεσε να πάρει το «διπλό» στην Χαλκιδική μένοντας στο 1–1 απέναντι στη μαχητική Τρίγλια.

Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» να προηγούνται νωρίς με τέρμα του Μπουρλάκη αλλά στο ντεμπούτο του Καραμπετάκη στον πάγκο των γηπεδούχων, επήλθε η ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 57ο λεπτό.

Μάλιστα η ροδίτικη ομάδα έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Παλαυράκη ο οποίος έκανε ορισμένες καθοριστικές επεμβάσεις και βοήθησε πάρα πολύ ώστε να αποφύγει την ήττα η ομάδα του.

Στο 11’ μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή ο Μπουρλάκης με ωραία γυριστή κεφαλιά έκανε το 0 – 1.
Στο 15’ ο Μπαρμπαρούσης έκανε το σουτ με καλές προϋποθέσεις αλλά ο Παλαυράκης απόκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 47’ ο Ντούνκα έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι σε μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Στο 50’ ο Μπαρμπαρούσης έκανε ένα νέο πολύ καλό σουτ αλλά ο Παλαυράκης και πάλι απόκρουσε πολύ ωραία.
Στο 57’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα είχε πολλά φάλτσα και αφού χτύπησε πάνω σε παίκτες του Διαγόρα, κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1–1.

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου : Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Κασνέτσι, Καρπαθάκης, Κέρι (58′ Πατηνιώτης), Γλυνός, Μπουρλάκης, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης

ΠΟ Τρίγλιας : Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγούρης, Μιλκούδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Ζορμπάς, Ευθυμιάδης, Ντούνγκα, Λεμονής.

*με στοιχεία από το news12

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected