Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πήρε από το…χεράκι τη Λέστερ ο Βάρντι! (vid)

Ο Βάρντι έβαλε ακόμα δύο, γκολ, έφτασε τα 16 και σκοράροντας για 8η σερί αγωνιστική, οδήγησε τη Λέστερ στο 1-4 επί της Αστον Βίλα και στο -8 από την κορυφή.

Με τη Σίτι στο -14, θα έλεγες πως η Λίβερπουλ θα σηκώσει την κούπα έπειτα από 30 χρόνια. Ωστόσο, βλέποντας τη Λέστερ και τον Βάρντι να κάνουν ό,τι κάνουν, η αλήθεια είναι πως για κανέναν λόγο οι Reds δεν μπορούν να επαναπαυτούν. Οι Αλεπούδες πέρασαν εμφατικά και από την Άστον Βίλα (1-4) και με την 8η διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, παρέμειναν στο -8 από την κορυφή.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, το μεγάλο κεφάλαιο σε όλη αυτήν την πορεία είναι φυσικά ο Τζέιμι Βάρντι. Ο Άγγλος επιθετικός έβαλε ένα περίεργο γκολ, περνώντας τον τερματοφύλακα και χάνοντας την ισορροπία του, βρήκε όμως τρόπο να το τελειώσει (20’). Στο 76’ ξαναχτύπησε στην πλάτη της άμυνας, φτάνοντας τα 16 στη σεζόν, ενώ συνολικά βρήκε δίχτυα για 8η σερί αγωνιστική, με το ρεκόρ το δικό του και στην ιστορία της Premier League να είναι τα 11 του από το 2015-‘16.

Ενδιάμεσα, ο Ιεανάτσο (41’) έβαλε το δεύτερο και ο Εβανς (49’) το τρίτο της ομάδας του, με τον Γκρίλις (45’+2’) να έχει μειώσει για τους γηπεδούχους. Η Λέστερ πραγματοποιεί το κορυφαίο ξεκίνημα της ιστορίας της, καλύτερο ακόμα και από εκείνο της χρονιάς του μυθικού τίτλου. Τώρα πόσο θα αντέξει να απειλεί τη Λίβερπουλ, είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον ερώτημα της φετινής Premier League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected