Κατηγορίες
Εφηβικό ΕΠΣ Ημαθίας - Ποδόσφαιρο

Δελτίο τύπου του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για τον αγώνα του Εφηβικού τμήματος

Ενημερωτικό δελτίο από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για τον αγώνα των Εφήβων με τον ΓΑΣ Κοπανού.

Αναλυτικά :

“Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η εφηβική ομάδα Κ16 του Αγροτικού Αστέρα, στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας, με τη νίκη που πέτυχε το Σάββατο 7/12/2019, στον εντός έδρας αγώνα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα ΓΑΣ Κοπανού με τελικό σκορ 3-0.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα του Αστέρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα, προηγήθηκε σχετικά γρήγορα με σουτ του Λίβα Ε. από το ύψος της περιοχής, ενώ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για την επίτευξη τερμάτων.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με τι σειρά τους να βγουν στην επίθεση, αλλά η άμυνα του Αστέρα λειτούργησε ιδανικά και απότρεψε την κάθε επιθετική τους ενέργεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κώστα Μουρτζίλα μπήκαν ποιό δυνατά στο γήπεδο, έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες ενώ συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα στην ομάδα του Κοπανού.

Το δεύτερο τέρμα πέτυχε ο Λίβας Ε., που πήρε την μπάλα από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα , μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιάτση, έξω απο την περιοχή. Τη νίκη κλείδωσε ο Κωστόπουλος που έφυγε από πλάγια θέση, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα , έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 3 – 0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πολύ καλή η απόδοση των παικτών της Κ 16, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, με πολλές καλές ευκαιρίες για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μουρτζίλας Κων/νος) : Κωνσταντινίδης, Λίβας Ε. (68′ Κιόσια), Τσιάτσης, Τσακαλίδης (64′ Τρικαλιώτης), Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Γκόντριας, Λίβας Α. (55′ Γαλάνης), Κυριακίδης, Τσιλώνης, Κωστόπουλος (68′ Βασίλειου).

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ (Χατζηδάκης Χρήστος) : Ορμανίδης, Βάντσης, Μίχος, Παπαντωνίου (70′ Φωτιάδης), Κότσαλης, Μανωλάς, Κουτσουπιάς, Χατζηπαυλίδης (62′ Κελέσμητος), Δρενοβιάδης (50′ Κατσαρός), Λογγινίδης.

Διατητής της αναμέτρησης ο κ. Τσιούγγαρης Αθανάσιος.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected