Διάφορα - Συνεργάτες

Ποδοσφαιρική μέρα η σημεριν;η στο “Barok” Coffee Bar με Παναθηναϊκό και Άρη!

Με τέσσερα ενδιαφέροντα παιχνίδια πέφτει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Super League στο κλείσιμο του α’ γύρου του πρωταθλήματος. 

Αυτό σημαίνει φουλ αγωνιστική δράση στις οθόνες του “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας), που από τις 15.00 υποδέχεται τους ποδοσφαιρόφιλους για μια σειρά από αγώνες της Super League!

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Λαμία υποδέχεται τον ΟΦΗ (15:00). Η ομάδα της Φθιώτιδας έρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο. Από την άλλη, οι Κρητικοί επιθυμούν να… κεφαλοποιήσουν τη νίκη επί της ΑΕΚ και να σταθεροποιηθούν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μάχη αναμένεται να γίνει και στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και την ΑΕΛ (17:15). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση με 11 βαθμούς, προέρχονται από ήττα με τον Παναθηναϊκό και χρειάζονται οπωσδήποτε πόντους. Η ομάδα της Λάρισας με θετικό αποτέλεσμα καταφέρνει να περάσει την Ξάνθη, ενώ ανάλογα και με τα άλλα παιχνίδια μπορεί να βρεθεί μέχρι και στην τέταρτη θέση.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη (19:30). Στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Ατρομήτου ο έμπειρος κόουτς θα τεθεί αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα του και στοχεύει σε νίκη για να παραμείνει κοντά στη ζώνη των play-off. Ο Άρης, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία εντός έδρας, έχει μείνει εκτός εξάδας και περιθώρια για άλλους χαμένους βαθμούς δεν έχει για να μην χάσει κι άλλο έδαφος.

Το πρόγραμμα κλείνει με τον αγώνα ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναθηναϊκό (19:30). Η ομάδα της Μαγνησίας βρίσκεται στους 13 βαθμούς και την 11η θέση και θέλει να βελτιώσει τη θέση της. Από την άλλη, οι «πράσινοι» πήραν νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα, πραγματοποιώντας όμως κακή εμφάνιση. Θέλουν μία πειστική εικόνα, η οποία θα συνδυαστεί από το τρίποντο, για να κάνουν βήμα… play-off.

Το πρόγραμμα:

Λαμία – ΟΦΗ 15:00

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ 17:15

Ατρόμητος – Άρης 19:30

Βόλος – Παναθηναϊκός 19:30

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected