Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τέλος πρώτου γύρου στην Α ΕΠΣ Ημαθίας με ενδιαφέροντα παιχνίδια (pregame 15ης αγωνιστικής)

Ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο (14/12) ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο πρωτοπόρος και πρωταθλητής χειμώνα ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (προπορεύεται πέντε βαθμούς του ΓΑΣ Ροδοχωρίου) έχει την ευκαιρία να πετύχει μία ακόμη νίκη (τη 14η σε 15 παιχνίδια) καθώς υποδέχεται το επικίνδυνο ωστόσο Μακροχώρι.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη μεταβαίνει στον Τριπόταμο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα, ενώ στη Νάουσα ο τοπικός ΦΑΣ θα αγωνιστεί κόντρα στον τέταρτο της βαθμολογίας Αγροτικό Αστέρα Πλατέος.

Εντός έδρας αναμέτρηση και για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, που υποδέχεται την ΑΕΠ Βέροιας ενώ στην Κουλούρα, ο Αχιλλέας Νάουσας καλείται να επιβεβαιώσει την ανοδική του πορεία, εφόσον βεβαίως καταφέρει να επικρατήσει του πάντα υπολογίσιμου ΠΑΟ.

Τον ουραγό Ολυμπιακό Νάουσας υποδέχεται η ΑΕ Χαρίεσσας, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το ματς και στον Σταυρό, όπου η Θύελλα θα αντιμετωπίσει τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Τέλος στο Νεόκαστρο, ο Φίλιππος Μελίκης θέλει να επιστρέψει στις νίκες, όμως θα πρέπει να καταβάλει σημαντική προσπάθεια καθώς αντιμετωπίζει τον “πληγωμένο” αλλά πάντα υπολογίσιμο ΓΑΣ Κοπανού.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής :

ΑΕ Χαρίεσσας – Ολυμπιακός Νάουσας
Φίλιππος Μελίκης – ΓΑΣ Κοπανού
ΠΑΟ Κουλούρας – Αχιλλέας Νάουσας
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μακροχώρι
Θύελλα Σταυρού – Άρης Παλαιοχωρίου
ΦΑΣ Νάουσα – Αγρ.Αστ.Πλατέος
Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας – ΑΕΠ Βέροιας
Αστέρας Τριποτάμου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected