Κατηγορίες
Football League

“Κουλούρια” στην Ιεράπετρα, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο

Άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Football League, με τον σημερινό αγώνα του ΟΦ Ιεράπετρας με το Αιγάλεω.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς ο βαρύς αγωνιστικός χώρος λόγω της νεροποντής, δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να παίξουν το παιχνίδι τους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους “κυανόλευκους”, όμως ο Σικαλιάς δήλωσε παρών σε προσπάθειες των Παπαδόπουλου και Χρυσοφάκη.

Στο 28′ ο ΟΦΙ είχε την καλύτερη στιγμή του στον αγώνα, ο Σικαλιάς και πάλι έσωσε προ της εστίας του το δυνατό σουτ του Κατσικοκέρη.

Στο 40′ ήταν η σειρά του Αιγάλεω να φτάσει κοντά στο γκολ, αλλά ο Καραγκιολίδης ήταν αυτή τη φορά ο πρωταγωνιστής σε σουτ του Ροτζέριο.

Στο 73′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-1 αλλά ο Μαγκάκης σημάδεψε το δοκάρι του Καραγκιολίδη, στην τελευταία καλή φάση της σημερινής αναμέτρησης

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας : Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Μάγκας, Σέχου, Σκόνδρας (67′ Μηνάς), Βογιατζής, Παπαδόπουλος, Χρυσοφάκης (39′ λ.τ. Μπάμπης), Αποστολόπουλος (78′ Μέμμος), Κατσικοκέρης

Αιγάλεω : Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Συριόπουλος, Παπανικόλας, Γκότοβος, Μπαξεβάνου (86′ Ντιατά), Τσίτσαρης, Κατσικογιάννης (64′ Μαγκάκης), Σταματάκης, Τσιλιγκίρης, Μάρτινς (48′ Φαρινόλα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected