Κατηγορίες
Super League 2

Μεγάλο “διπλό” με ανατροπή για τον Εργοτέλη!

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Εργοτέλη στη Super League 2 με ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Ροβίθη, που πέτυχε και τα δύο γκολ με κεφαλιές!

Ο Εργοτέλης βρήκε στο πρόσωπο ή μάλλον καλύτερα, στο… κεφάλι του Ροβίθη τα γκολ που ήθελε για να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο Πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι “κιτρινόμαυροι”, αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Ιωαννίδη στο 3΄, αντέδρασαν και με τον Ροβίθη να σκοράρει στο τέλος και με δύο κεφαλιές στο 84΄και το 90΄πήραν το σημαντικό διπλό.

Στο πρώτο μέρος, η Δόξα αιφνιδίασε νωρίς και με τη βοήθεια του κακού αγωνιστικού χώρου κράτησε το αποτέλεσμα στο πρώτο 45λεπτο. Ο Εργοτέλης είναι σίγουρα πιο απειλητικός καθώς έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά αφού είναι τεχνική ομάδα, δυσκολεύεται πολύ από τον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο όμως, η απίστευτη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να αποχωρήσουν από τη Δράμα με μια πολύτιμη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα στο athleticradio.gr

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας : Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Οικονόμου, Κρητικός, Πλέγας, Ιωαννίδης, Κουκόλης (80′ Σιώπης), Κόντος (69′ Ρόβας), Καψάλης, Χάμοντ (72′ Αργυρόπουλος)

Εργοτέλης : Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Κοιλιάρας (90′ Πέιος), Τσέλιος, Μπρους (72′ Μπαράτα), Ροβίθης, Μπουρσέλης (60′ Γροντής), Έφορντ

*φωτ. sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected