Διάφορα - Συνεργάτες

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά στο “Barok” Coffee-Bar!

Στο ΟΑΚΑ υποδέχεται ο Παναθηναϊκός την φορμαρισμένη Λαμία ενώ η ΑΕΚ του Μάσιμο Καρέρα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην… νέα Ξάνθη του Γιώργου Παράσχου. Αυλαία στην 14η αγωνιστική με το ΟΦΗ-Άρης.

Σπουδαίες αναμετρήσεις επιφυλάσσει η πρώτη ημέρα του δεύτερου γύρου της Super League και γι αυτό το λόγο το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας) είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους ποδοσφαιρόφιλους!

Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη «μάχη» της 6άδας ανάμεσα σε ΟΦΗ και Άρη στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Η ομάδα του Γιώργου Σίμου προέρχεται από την ήττα απέναντι στη Λαμία, ενώ ο Άρης μετράει τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και η εξόρμηση στην Κρήτη είναι ένα δυνατό τεστ ενόψει της συνέχειας.

Στις 19:30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να θέλει να «ρεφάρει» την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής στον Βόλο, έχοντας βέβαια απέναντί του το σύνολο του Άκη Μάντζιου που αγνοεί την ήττα από τις 28 Οκτωβρίου. Χωρίς Μολό και Σένκεφελντ αλλά με Ζαχίντ οι «πράσινοι», με μοναδικό απόντα τον Τιρόνε οι φιλοξενούμενοι.

Στην Ξάνθη ολοκληρώνεται η πρώτη ημέρα της 14ης αγωνιστικής με τον Μάσιμο Καρέρα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΚ και τον Γίώργο Παράσχο στην τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων. Οι προσδοκίες για εξ αμφοτέρων νίκες είναι πολλές στις «πρώτες» των δύο προπονητών, με τους Ακρίτες να προέρχονται από ήττα κόντρα στον αήττητο ΠΑΟΚ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το εμφατικό 5-0 απέναντι στον Πανιώνιο. Απόντες για τον Καρέρα είναι οι Βράνιες, Ζεράλδες, Σιμάο και Κλωναρίδης, ενώ ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντίρεσταμ και Μπαξεβανίδη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:

ΟΦΗ – Άρης (17:15)
Παναθηναϊκός – Λαμία (19:30)
Ξάνθη – ΑΕΚ (20:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected