Κατηγορίες
Αθλήματα

Σήμερα το ματς της Βέροιας με το Πανόραμα

Η Βέροια υποδέχεται το Πανόραμα στις 15:30 στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής για την Α1 Γυναικών.

Γηπεδούχες και φιλοξενούμενες βρίσκονται στην 4η και 7η θέση αντίστοιχα, έχοντας από 4 βαθμούς. Ωστόσο υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Βέροιας με έναν αγώνα λιγότερο, αναμένεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, τηνς Τετάρτη στις 18 Δεκεμβρίου.

Τα κορίτσια του Κώστα Χαραλαμπίδη έρχονται από μία βαριά ήττα μέσα στο σπίτι τους από τη Νέα Ιωνία και τώρα είναι ξανά έτοιμες να κατακτήσουν τους επόμενους δύο βαθμούς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έρχεται επίσης από ήττα στον Κορυδαλλό και αν και δεν πρόκειται για το φαβορί του αυριανού αγώνα πρόκειται να δώσει το 100% προκειμένου να καταφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η τερματοφύλακας Νίκη Ράτσικα μιλώντας στο e-handball.gr, δήλωσε: «Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι αρκετά δύσκολο. Είχαμε παίξει αρκετά φιλικά παιχνίδια με την ομάδα της Βέροιας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, γεγονός που μας βοηθάει στο να έχουμε μια εικόνα του αντιπάλου μας, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρη. Η Βέροια απαρτίζεται από αρκετά έμπειρες αθλήτριες και σε συνδυασμό με το ότι βρισκόμαστε ήδη στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι λογικό να εμφανιστούν πιο δυνατές από οτι το καλοκαίρι . Εμείς από την μεριά μας πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα θετικά μας στοιχεία ,να είμαστε υπακουες στις οδηγίες της προπονητριάς μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πετύχουμε άλλη μια νίκη».

Από την πλευρά των γηπεδούχων η Χριστίνα Ανθίτση ανέφερε: «Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με την Ιωνία και κοιτάμε το επόμενο. Το πανόραμα είναι μια υπολογίσιμη ομάδα που δουλεύει και φαίνεται. Άλλωστε είχαμε το πλεονέκτημα λόγω του κενού με τον ΠΑΟΚ να δουλέψουμε παρά πάνω και θα δώσουμε το 100% μας. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα όμορφο χάντμπολ».

*φωτ.αρχείου από verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected