Κατηγορίες
Super League 2

Τίτλοι τέλους για δύο στον Πλατανιά

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στον Πλατανιά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko.gr, παρελθόν για την ομάδα αποτελούν δύο ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι οι Νίλι και Μάικιτς!

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποχαιρέτησαν κιόλας τους συμπαίκτες τους στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης που διεξήχθη την Παρασκευή στο Μάλεμε.

Τα αίτια για την αποχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών δεν έχουν διευκρινιστεί, αλλά τουλάχιστον ο Νίλι (φωτ) φέρεται να ζήτησε να αποχωρήσει ο ίδιος για προσωπικούς λόγους, ενώ κάτι αντίστοιχο ζήτησε και ο Μάικιτς. Ούτως ή άλλως, εδώ και καιρό είναι τραυματίας. Πρόκειται για δύο αποχωρήσεις απρόσμενες σε κάθε περίπτωση και μένει να φανεί πώς θα μπορούσαν να καλυφθούν εν όψει μάλιστα και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου που ακολουθεί.

Η αγωνιστική παρουσία για τους δύο παίκτες είναι γνωστή και ειδικότερα για τον Ισπανό, ο οποίος την περασμένη χρονιά εξελίχθηκε σαν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας του Πλατανιά, την οποία βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσει εκεί που βρέθηκε, δηλαδή μια ανάσα από την επιστροφή της στη Super League.

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ από την πλευρά της αναφέρει για τους δύο συγκεκριμένους παίκτες ότι η απουσία τους από το ματς με τον Καραϊσκάκη οφείλεται σε άλλα αίτια (ίωση ο Νίλι, τραυματίας ο Μάικιτς), αλλά η πληροφόρηση του athlitiko μπορεί να θεωρηθεί ως απόλυτα ασφαλής…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected