Κατηγορίες
Super League 2

Καραϊσκάκης για…φίλημα, φοβερή ανατροπή επί του Πλατανιά!

Με φόρα από το μεγάλο διπλό στην Ριζούπολη ήρθε ο Καραϊσκάκης Άρτας να υποδεχθεί τον Πλατανιά Χανίων στο Γήπεδο Αγίων Αναργύρων για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση με πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη των Αρτινών, Γιάννη Λουκίνα με δύο γκολ έφτασε να προηγείται με 1-2 , ωστόσο το τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα ο Καραισκάκης έκανε την απόλυτη ανατροπή, έφτασε στην νίκη με 4-2 και έφερε ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Όπως αναφέρει το sport24epirus, οι Κρητικοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 17′ με τον Λουκίνα, ο οποίος ύστερ από εκτέλεση κόρνερ, έπιασε την κεφαλιά και πλήγωσε την πρώην του ομάδα και έκανε το 0-1.

Στο 19′ , οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία -μέχρι τότε- με τον Χατζηστραβό να δίνει στον Κούστα, ο οποίος εξ επαφής σούταρε αλλά νικήθηκε από τον Γκοτ. Ο Καραισκάκης αν και είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει και να ισοφαρίσει το ματς, δεν το έκανε και με το αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Καραϊσκάκης ισοφάρισε στο 58΄ από το πλασέ του Κούστα, που έγραψε το 1-1. Ένα λεπτό αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία για να ανατρέψει το σκορ με τον Κούστα, ο οποίος βρήκε τον Κυβελίδη, ο τελευταίος σούταρε με κενή εστία αλλά οι αμυντικοί του Πλατανιά έβγαλαν.

Ότι δεν έκανε ο Καραϊσκάκης, το έκανε ο Πλατανιάς. Στημένη φάση για τους Κρητικούς, μπαλιά του Ποζατζίδη, με τον Λουκίνα με προβολή να γράφει το 1-2.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απειλούσαν πιο έντονα και έχαναν ευκαιρίες με τους Κυβελίδη – Αλμπάνη. Όμως, ο Τσούτσης που είχε περάσει στο παιχνίδι, τρία λεπτά πριν, “έσωσε” το ματς για τους Αρτινούς, αφού μετά από την εναλλαγή μπάλας με τον Κυβελίδη, έκανε υποδειγματικό τελείωμα και έγραψε το 2-2.

Και εκεί που όλοι πίστευαν στην ανατροπή, οι παίκτες των αρτινών την έκαναν. Στο 91′ ο Αλμπάνης πάσαρε στον Χατζηστραβό και ο νεαρός παίκτης έκανε το 3-2, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Αλμπάνης έκλεψε την μπάλα και σε τετ α τετ πλάσαρε τον Γκοτ για να ολοκληρώσει την ονειρική ανατροπή και να γράψει το 4-2.

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας, Βλάχος, Γιαννιώτης, Μασούρας (70′ Αλμπάνης), Μέτσε, Κυβελίδης, Χατζηστραβός, Κούστα (76′ Τσούτσης)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος (61’ Σάαντο), Ποζατζίδης (87′ Παπαδόπουλος), Τσαμούρης, Ουές, Πουρζιτίδης, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (31′ Κωστίκος), Λεϊρία, Λουκίνας, Μιγκέλ.

φωτ. athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected