Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρωταθλητές στο Ηράκλειο Θάνος και Θεοδώρου!

Οι Αριστοτέλης Θάνος και Λευτέρης Θεοδώρου κατέκτησαν τον τίτλο στο Futures των 15.000 δολαρίων που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης και ολοκλήρωσαν τη σειρά 6 εβδομάδων των τουρνουά της ITF που διοργάνωσε η Lyttos Beach.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τους Αριστοτέλη Θάνο και Λευτέρη Θεοδώρου, που κατέκτησαν αμφότεροι τον πρώτο τους ITF τίτλο στο επαγγελματικό circuit, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο σημερινός τελικός του διπλού ανδρών της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της Lyttos Beach Tennis Academy δεν έγινε, το άλλο ζευγάρι του τελικού, ο Αυστριακός David Pichler και ο Ουκρανός Vitaliy Sachko, απέσυραν τη συμμετοχή τους, λόγω ενός τραυματισμού που υπέστη λίγες ώρες πριν ο τελευταίος, κατά τη διάρκεια του τελικού του μονού.

Έτσι, οι Θάνος και Θεοδώρου κατέκτησαν την 1η θέση χωρίς να χρειαστεί να δώσουν άλλο αγώνα μετά την επεισοδιακή τους Παρασκευή, στην οποία κατάφεραν να πάρουν δυο νίκες, με δραματικό τρόπο.

Στα προημιτελικά ανέτρεψαν το 3-6, 3-5 και έσωσαν συνολικά 5 match point, για να κερδίσουν τους Κορεάτες Jeong Yeongseok και Park Uisung, με 3-6, 7-6 (9), 10-8. Στα ημιτελικά κέρδισαν το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, τον Ισπανό Pablo Vivero Gonzalez και τον Αργεντινό Matias Zukas, με 6-4, 2-6, 10-2. Και στον 1ο γύρο είχαν πετύχει μεγάλη νίκη, ενάντια στους Milen Ianakiev και Alexandar Lazarov, No.4 στο ταμπλό, με 6-4, 2-6, 10-6.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected