Κατηγορίες
Basket

Τρίτο νικηφόρο ταξίδι για τους Αετούς Βέροιας!

Νίκη-“βάλσαμο” για τους Αετούς Βέροιας, που πήραν το ροζ φύλλο αγώνα στην Αριδαία και έφτασαν αισίως στο 5-3.

Το αποτέλεσμα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς ήρθε κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα σε μια έδρα που η ομάδα της Ημαθίας δυσκολευόταν σε μεγάλο βαθμό.

Χαρακτηριστικό είναι πως ακριβώς την ίδια μέρα πέρσι (15/12/2018), οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πάλι στο ίδιο γήπεδο, με τον ΦΟΑ να επικρατεί με 67-57 για τη 12η αγωνιστική της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι καθ όλη τη διάρκεια του και παρά το γεγονός πως οι Αετοί βρισκόταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του, εντούτοις ποτέ δεν υπήρξε μια καθοριστική διαφορά.

Στα τελευταία λεπτά όμως, η ψυχραιμία αλλά και οι σωστές επιλογές, έδωσαν τη νίκη στους Αετούς Βέροιας, που πλέον ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον καθώς ο απολογισμός των 5 νικών σε 8 ματς, είναι αν -μη τι άλλο- ιδιαίτερα σημαντικός.

Το πλέον αισιόδοξο όμως είναι το γεγονός πως αρκετοί φίλοι της ομάδας ακολούθησαν την αποστολή και βρέθηκαν κοντά στις προσπάθειες των παικτών, ενώ στο τέλος χειροκρότησαν θερμά τους “ασπρόμαυρους” που τους “αποζημίωσαν” στο έπακρο.

Πρώτοι σκόρερ της ομάδας (σε μια μέρα με χαρακτηριστικό πλουραλισμό) ήταν οι Μάκης Ιωσηφίδης και Ιωάννης Αλευρίδης, που σημείωσαν από 10 και τους ακολούθησε ο Βασίλης Γκανάς, που σημείωσε 9.

Επόμενο παιχνίδι για τους Αετούς, την Κυριακή 22/12 στο ΔΑΚ “Βικέλας” με τους Ικάρους Τρικάλων, το οποίο είναι και το τελευταίο για το 2019.

Τα δεκάλεπτα : 14-13, 27-28, 42-46, 61-64

ΦΟ Αριδαίας : Παπαδόπουλος 9, Γεωργάκης 6, Τοπαλίδης 8, Πονόπουλος 5 (1), Αβραμίδης 3 (1), Μακρόπουλος 11, Παουλεάνου 15 (1), Στρέπκος 4

Αετοί Βέροιας : Τρομπούκης 2, Αναστασιάδης 3, Σιδηρόπουλος 6 (2), Γκανάς 9 (2), Γκεκόπουλος 8, Γαβριηλίδης, Γιαννουζάκος 8 (2), Μαραπίδης 3 (1), Σταυρουλάκης 5 (1), Κουσιάντζας, Αλευρίδης 10, Ιωσηφίδης 10 (2)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected