Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Τα ματς Άρη και ΠΑΟΚ απόψε στο Cafe στο 90′!

Με πέντε αναμετρήσεις να έχουν διεξαχθεί την Τετάρτη (18/12), η 15η αγωνιστική της Super League 1, ολοκληρώνεται σήμερα (Πέμπτη 19/12) με τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Για μία ακόμη βραδιά το “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας είναι επί ποδός για να υποδεχτεί τους φίλους του ποδοσφαίρου, που θα θέλουν να δουν από κοντά τα σπουδαία ματς!

Στις 19:30, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος στην έδρα του έχει αποδείξει ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Μετά από 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο δικέφαλος έχει 34 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που έχει 3 περισσότερους (37). Ο δικέφαλος θέλει να πετύχει την 11η νίκη του έτσι ώστε να «πιάσει» τους Πειραιώτες στην κορυφή.

Περίπου δύο ώρες νωρίτερα (17:15) ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο στο «Βικελίδης». Ένα επίσης ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων, θα περάσουν στην 5η θέση, αφήνοντας ισόβαθμό Παναθηναϊκό στην 6η.

Από την άλλη ο Βόλος έχει καλή ψυχολογία μετά την ανατροπή του επί του Πανιωνίου κι έρχεται χωρίς άγχος στη Θεσσαλονίκη για το θετικό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα :

Άρης-Βόλος 17:15
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 19:30

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected