Κατηγορίες
Football League

“Έσπασε” το αήττητο των Τρικάλων η Νίκη Βόλου!

Για μία ακόμη φορά, η Νίκη εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πήρε το πέμπτο της τρίποντο ως γηπεδούχος σε επτά παιχνίδια, σπάζοντας το αήττητο των πρωτοπόρων Τρικάλων με σκορ 2-0.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, δείχνοντας σοβαρότητα στην άμυνα, σταθερότητα κάτω από τα γκολπόστ με τον Αποστολίδη και αποτελεσματικότητα στην επίθεση κατέκτησε μία δίκαιη νίκη με … λάτιν γκολ, το πρώτο με σουτ εκτός περιοχής του Ντομίνγκεθ στο 23’ και με φάουλ του Λούκας Γκαρσία στο 76’, με την μπάλα να χτυπά και στον Λώττα, που ήταν στο τείχος.

Για τη Νίκη ο Αποστολίδης ήταν στο τέρμα, οι Κ. Κυριακίδης, Σ. Κυριακίδης δεξιός και αριστερός μπακ αντίστοιχα, Μπαλάφας, Αλιατίδης οι δύο στόπερ, ενώ οι Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ αποτέλεσαν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Κρουθ, Τσιώλης ήταν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Λούκας Γκαρσία είχε επιτελικό ρόλο και ο Ροχάνο ήταν ο φορ. Στην αρχή του δεύτερου μέρους ο Καμπαγέρο πέρασε στη θέση του Τσιώλη και πήρε θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Λούκας Γκαρσία πέρασε δεξιά, με τον Κρουθ να μετατοπίζεται στη απέναντι πλευρά.

Τα Τρίκαλα είχαν τερματοφύλακα τον Γιακουμή, ενώ στην άμυνα με φορά από τα δεξιά προς τ’ αριστερά ήταν Σανδραβέλης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Νιάρος. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Περικλής Αμανατίδης τοποθέτησε τρεις παίκτες, που έχουν κυρίως ανασταλτικές αρμοδιότητες, τους Ριζογιάννη, Τεγούση και Παπαγεωργίου, ενώ οι Λώττας και Πελάεθ ήταν τυπικά αριστερά και δεξιά, αφού συνέκλιναν συνεχώς προς τα μέσα. Τέλος, κλασικός προωθημένος ήταν ο Σταματής.

το φιλμ του αγώνα στο magnesianews

Συνθέσεις

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης, Σ. Κυριακίδης, Μπαλάφας, Αλιατίδης, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Κρουθ, Τσιώλης (46’ Καμπαγέρο), Λούκας Γκαρσία (91’ Βοσνιάδης), Ροχάνο (86’ Καπός)

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος (75’ Ντόσης), Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Λώττας (77’ Γρηγορόπουλος), Πελάεθ, Σταματής (56’ Τσίπρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected