Κατηγορίες
Super League 2

Μεγάλη νίκη στο 92′ με ανατροπή για τον Πλατανιά!

Απίστευτο φινάλε επιφύλασσε το παιχνίδι στο γήπεδο Περιβολίων, με τον Πλατανιά να πετυχαίνει μια μεγάλη νίκη σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας. Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς, η ομάδα του Γιάννη Τάτση επικράτησε με σκορ 2-1.

Και μόνο το γεγονός ότι το γκολ σημειώθηκε στο 2o λεπτό των καθυστερήσεων για τον Πλατανιά, τα λέει όλα για την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι, όταν στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλων Λάρισας, βρέθηκε να προηγείται με το γκολ του Σιφναίου στο 3ο λεπτό.

Έχοντας αυτό το ντεσαβαντάζ στη συνέχεια, ο Πλατανιάς δεν έχασε το κουράγιο του, αντίθετα κυνήγησε να ισοφαρίσει το σκορ. Αφού πέρασε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να τα καταφέρει, αυτό συνέβη τελικά με το γκολ του Ουές στο 64’, για να αποκτά από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι μια συγκλονιστική εξέλιξη…

Ο Πλατανιάς είχε ευκαιρίες να πετύχει το γκολ πιο γρήγορα, όπως όμως είχε ευκαιρίες και μάλιστα μεγάλες και ο Απόλλων Λάρισας για να φύγει νικητής από τα Περβόλια. Τελικά το γκολ της νίκης για τον Πλατανιά σημειώθηκε στις καθυστερήσεις και αφού τα προηγούμενα λεπτά, ο Πλατανιάς είχε χάσει τα… άχαστα, με τον Λεϊρία -που έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φέτος με την φανέλα του Πλατανιά- να γυρίζει τη μπάλα στον Λουκίνα που με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων.

Ο Πλατανιάς έτσι θα έχει την ευκαιρία να κάνει καλές γιορτές, να… αναπνεύσει μετά τις συνεχόμενες ήττες που έχει υποστεί και τα πολλά προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο, ελπίζοντας ότι το 2020 θα επιστρέψεις δριμύτερος.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος 72’ Πασχαλάκης), Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Ουές, Σμυρλάκης (66’ Κωστίκος), Λεϊρία, Πουρζιτίδης (55’ Παπουτσογιαννόπουλος), Λουκίνας, Μιγκέλ.

Απόλλων Λάρισας (Αριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Σουλιώτης, Καρρίκι, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Σιφναίος, Λίταινας (83’ Μπρέμπος), Τασιούλης, Γκουστάβο (76’ Νύκταρης), Μπαστακός (89’ Καρατάσιος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected