Football League

Έκλεισε με ιδανικό τρόπο το 2019 η Καβάλα (photos)

Δεν ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες ήθελαν όσο τίποτε άλλο τη νίκη, αυτή ήρθε τελικά στην πλευρά της Καβάλας, που θα κάνει ιδανικά Χριστούγεννα έχοντας τρεις ακόμη βαθμούς στη φετινή συγκομιδή.

Η εμφάνιση του ΑΟΚ ήταν αγχωτική και χωρίς πολλές τελικές προσπάθειες απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε σε μεγάλο βαθμό για ένα θετικό αποτέλεσμα απειλώντας σε 2-3 περιπτώσεις την εστία του Δήμιζα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Ο Μελισσόπουλος με Χαντί στον πάγκο έπαιξε ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Ο Καθάριος ξεκίνησε βασικός πλάγιος στα δεξιά με Μαρκόπουλο και Β. Παπαδόπουλο, επίσης στην επίθεση.

Εκτός αποστολής ο Τσέχος Βόσαλικ που μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας και θα συνεχίσει στη Γερμανικό σύλλογο.

Στο Α` μέρος δεν χάθηκε ούτε μια κλασσική ευκαιρία. Αρκετά τα λάθη στην ανάπτυξη από τον ΑΟΚ, έλειπε ο παίκτης που θα δώσει την τελική πάσα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του ρυθμού χωρίς πάντως να απειλήσει την εστία του Δήμιζα.

Στην επανάληψη το ωραίο γκολ του Μαρκόπουλου έδωσε το προβάδισμα στον ΑΟΚ ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση. Η αποβολή του Φαζού έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στον ΑΟΚ.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στην Πρωινή Καβάλας

Συνθέσεις

Καβάλα : Δήμιζας, Καζαντζίδης (82’ Θωμαΐδης), Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος, Κέρθι (59’ Ορφανίδης), Καθάριος, Στίκας, Μαϊδανός, Β. Παπαδόπουλος (62’ Χαντί).

Ολυμπιακός Βόλου : Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Τσιάρας, Λάσκαρης (87’ Δεινόπαπας), Ντούνης (84’ Στεφάνοβιτς), Κουτσιανικούλης, Ράντι, Τσίτας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected