Κατηγορίες
Football League

Εντυπωσιακό πέρασμα του Διαγόρα από τον Ασπρόπυργο

Εντυπωσιακό πέρασμα από τον Ασπρόπυργο έκανε ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε με 3–0 της τοπικής ομάδας και έκλεισε έτσι κατά τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το 2019.

Οι «κυανέρυθροι» μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία το παιχνίδι καθώς εμφανίστηκαν πολύ διαβασμένοι και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν απειλητικοί μόνο στο πρώτο ημίχρονο και όσο το σκορ ήταν ακόμα στο 0-1 αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Οι «κυανέρυθροι» που ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 3’, κατάφεραν να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα στο 34’ (0-2) και να «καθαρίσουν» ουσιαστικά τον αγώνα.

Η επανάληψη δεν είχε να προσφέρει συγκινήσεις, μιας και στο 65’ ο Μπουρλάκης πέτυχε και τρίτο τέρμα και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε.

το φιλμ του αγώνα στο News12

Συνθέσεις

Ασπρόπυργος : Παναγόπουλος, Ζώνας, Λογοθέτης, Γκουγκούδης (59’ Γκατσολάρι), Σταγάκης (75’ Ζγκούρι), Νικολακάκης, Νικολάου, Βασιλείου, Κάκκο, Σρέτσκοβιτς, Πίντο

Διαγόρας Ρόδου : Τσέλιος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Ευαγγελιδάκης, Μανωλάκης, Καρπαθάκης, Αθανασίου (90’ Κασνέτση), Πινιώτης, Γλυνός (69’ Γούλας), Μπουρλάκης (85’ Πατσαρούχας, Μπαρμπαρούσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected