Κατηγορίες
Football League

Ισόπαλο το ντέρμπι της Νίκαιας

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι στη Νίκαια ανάμεσα σε Ιωνικό και Βέροια, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Το ματς της αγωνιστικής ήταν αυτό που έγινε στη Νίκαια ανάμεσα σε Ιωνικό και Βέροια. Οι δύο ομάδες, ήθελαν τη νίκη ώστε να έχουν για… πάρτι τους την δεύτερη θέση, με το τελικό 0-0 να ευνοεί Ιωνικό που έμεινε δεύτερος και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους 3.

Το παιχνίδι άρχισε με γκολ του Σιμόνι στο 2′ για την Βέροια, όμως αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κουρεπίνης με εντυπωσιακή επέμβαση σταμάτησε το φάουλ του Πέντα. Η Βέροια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε εκ νέου στο 27′ με τον Σιμόνι, με το ημίχρονο τελικά να λήγει χωρίς γκολ.

Ίδια περίπου εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την Βέροια να είναι ανώτερη και να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 52′ με τον Πασά να μην καταφέρνει να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Κάποια άλλη μεγάλη φάση δεν υπήρξε στο παιχνίδι και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Συνθέσεις

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Κολλαράς, Γκοτσούλιας, Μακρίδης (60′ Βλαχομήτρος), Κρητικός, Καλλέργης (80′ Καλογέρης), Σμυρλής (41′ Μάναλης), Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος, Μουστάκης.

ΝΠΣ Βέροια (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Μαραγκός, Στάμου, Πολύζος, Βεργώνης, Ν. Ζούρκος (90+3′ Ταϊρης), Πέντα (81′ Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι (73′ Μπλέτσας).

*με στοιχεία από το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected