Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Επισκοπή ο Κοκκαλάς

Στον ΑΟ Επισκοπής θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Κοκκαλάς.

Ο 27χρονος (16/02/1992) πορτιέρο με καταγωγή από τα Χανιά ανήκε μέχρι πρότινος στον Λεβαδειακό (μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας) και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αήττητο Σπάτων, Πλατανιά και Άρη Σούδας.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Αντώνη Κοκκαλά. Πρόκειται για μία μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί έως και τη Super League. Ο Κοκκαλάς πέρασε από τα γραφεία της ομάδας μας, είχε συνάντηση με τον ίδιο τον πρόεδρό μας, κ. Μιχάλη Νικολιδάκη όπου έδωσαν τα χέρια για μια συνεργασία τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Αντώνης Κοκκαλάς έχει γεννηθεί στα Χανιά στις 16 Φεβρουαρίου του 1992 και έχει ύψος 1.92μ.. Ο 27χρονος πορτιέρο αποτελεί προϊόν του χανιώτικου ποδοσφαίρου όπου από τον Άρη Σούδας το 2011 πήρε μεταγραφή στην ΠΑΕ Πλατανιάς. Εκεί δούλεψε κι έγινε επαγγελματίας όπου αγωνίστηκε ως την Super League. Τη σεζόν 2018-19 αποχώρησε από την ομάδα του Μάλεμε και αγωνίστηκε για έναν χρόνο στον Αήττητο Σπάτων. Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Λεβαδειακό αλλά δεν παρέμεινε για πολύ επιστρέφοντας στην γενέτειρά του.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected