Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Επιστροφή Μουρουζίδη στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

Η πρώτη μεταγραφή του ΓΑΣ Ροδοχωρίου για τον Γενάρη είναι ουσιαστικά…επαναπατρισμός!

Ο λόγος για τον Γιώργο Μουρουζίδη, που μετά από ένα 6μηνο στην ΑΕΚ Καρυώτισσας την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα στην ΕΠΣ Πέλλας, επιστρέφει στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου όπου αποτέλεσε τα τελευταία χρόνια τον βασικό πυλώνα της γραμμής κρούσης.

Ο 31χρονος επιθετικός, πρώτος σκόρερ της ομάδας την περσινή χρονιά στην Α Ερασιτεχνική (23 γκολ σε 24 ματς) αλλά και πρώτος «μπόμπερ» σε όλη τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ημαθίας (8 τέρματα σε 4 παιχνίδια) είναι ο πρώτος από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να ενταχθούν στο “κυανοκίτρινο” ρόστερ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο υψηλόσωμος στράικερ έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του κυρίως στα γήπεδα της Πέλλας, αφού διακρίθηκε ιδιαίτερα με την Δόξα Ριζού, την Δόξα Μαυροβουνίου και τον Εθνικό Γιαννιτσών, ενώ έχει αγωνιστεί και στον ΑΟ Μυκόνου στην ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου :

“Η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Μουρουζίδη από την ΑΕΚ Καρυώτισσας. Ο έμπειρος επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα που αγάπησε και τον αγάπησε αλλά και βοήθησε σημαντικά την περσινή χρονιά με τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

Γιώργο, ευχόμαστε να είσαι γερός και δυνατός, εμείς είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected