Κατηγορίες
Football League

“Απέδρασε” με το διπλό από την Ηγουμενίτσα η Νίκη Βόλου (photos)

Ήττα για τον Θεσπρωτό στο πρώτο παιχνίδι του 2020, με τη Νίκη Βόλου να ξεκινά με το δεξί τη νέα χρονιά.

Όπως αναφέρει το theball.gr, η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Ηγουμενίτσας, όμως ο Ντομίνγκεζ με το πολύ ωραίο σουτ που έπιασε στο 65΄ έκρινε την έκβαση του αγώνα. Οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για γκολ, με τον Θεσπρωτό, ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο να σπαταλάει μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Ένα παιχνίδι κέντρου παίχτηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Θεσπρωτό να μπαίνει μεν δυναμικά στο ματς, να μη μπορεί όμως να μεταφράσει το θετικό ξεκίνημά του σε ευκαιρία. Αντίθετα, η Νίκη Βόλου ήταν αυτή που είχε και τις δύο κλασικές στιγμές για γκολ στο πρώτο 45λεπτο, όμως ο Κωνσταντάκος κράτησε τη Νίκη στο μηδέν.

Στο 27′ καταγράφηκε η πρώτη σημαντική φάση του αγώνα, με τον Λόπεθ Γκαρσία να μπαίνει μόνος του απέναντι στον Κωνσταντάκο από πλάγια θέση, τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού όμως να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ του σουτ του. Ο γκολκίπερ του Θεσπρωτού στο 35΄ έσωσε ξανά την ομάδα του, από βέβαιη παραβίαση, νικώντας τον Κρουθ εξ΄επαφής, σε μια τεράστια ευκαιρία της Νίκης για το 0-1. Ο Θεσπρωτός πάτησε αρκετά σύχνα στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος.Αυτή ήρθε στο 50΄ με τον Γώγο να σεντράρει και τον Βουκομάνοβιτς από εξαιρετική θέση να μην πιάνει γεμάτα του σουτ και να αστοχεί.

Η Νίκη Βόλου ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 65΄ με τους παίκτες του Θεσπρωτού να αδυνατούν να απομακρύνουν τη μπάλα από την περιοχή τους, αυτή με τα πολλά στρώθηκε στον Ντομίνγκεζ που με ωραίο συρτό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-1. Ο Θεσπρωτός ανέβηκε στα τελευταίο διάστημα του αγώνα και σε πολλές περιπτώσεις έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση.Παραλίγο να απαντήσει ο Ντάλα Κόστα στο 76΄, το βολέ του όμως μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Αποστολίδη.

Στο 80΄ ο Θεσπρωτός έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 1-1, αλλά ο Ευθυμίου που μπήκε ολομόναχος μέσα στην περιοχή, δε βρήκε στόχο από πλάγια θέση. Στο 90΄ ο Θεσπρωτός είχε ακόμα δύο πολύ σημαντικές φάσεις για την ισοφάριση. Αρχικά ο Ντάλα Κόστα μέσα από την μικρή περιοχή αστόχησε, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Κατσής, με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το δοκάρι του Αποστολίδη.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Σερβιλάκης, Νόνης, Καρβούνης, Δημήτρουλας, Κολτσίδας, Μπίκας (63΄Κολλάς), Ραμίρεζ, Ντάλα Κόστα, Βουκομάνοβιτς (83΄Κατσής), Γώγος (72΄Ευθυμίου)

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Αλιατίδης, Κυριακίδης Σ, Κυριακίδης Κ (60′ Ιορδανίδης), Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεζ, Καμπαγέρο (89΄ Τσιώλης), Λόπεθ Γκαρσία, Κρουθ (73΄Βοσκόπουλος), Ροχάνο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P