Κατηγορίες
Super League 2

Μεγάλο διπλό του Λεβαδειακού στη Ριζούπολη, παραιτήθηκε ο Παπαδόπουλος

Ο Λεβαδειακός έφυγε με τη νίκη από την Ριζούπολη, επικρατώντας 0-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο ανάγκασε να βρεθεί στο -7 από την κορυφή και να έχει πλέον συγκάτοικο στη δεύτερη θέση τον Καραϊσκάκη!

Τεράστια εκτός έδρας νίκη για τον Λεβαδειακό, ο οποίος πέρασε από την Ριζούπολη επικρατώντας 0-1 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές μεγάλες στιγμές, η ομάδα της Λιβαδειάς φάνηκε καλύτερη στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα να απειλήσει στο 23′ με τον Ιωαννίδη και να σκοράρει στο 31′ με κοντινή προβολή του Μάντζιου. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι βγήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να επιτεθούν και να γυρίσουν το παιχνίδι. Έτσι, κυριάρχησαν όμως είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες στην απέναντι εστία. Ακόμα κι όταν ο Λεβαδειακός έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 69′ λόγω αποβολής του Μαχαίρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και πάλι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια σπουδαία φάση.

Κάπως έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους και πρόκειται για ένα καταστροφικό αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς πλέον βρέθηκε στο -7 από τον πρώτο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει και συγκάτοικο στη δεύτερη θέση τον Καραϊσκάκη. Αντίθετα, ο Λεβαδειακός με αυτό το σημαντικό διπλό έφτασε τους 17 βαθμούς κι έπιασε τους Πλατανιά κι Απόλλωνα Λάρισας.

Στη διάθεση της διοίκησης η παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου

Έδειξε το φινάλε της παρουσίας του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο έμπειρος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου. Δείτε τι είπε μέσα από την κάμερα του a-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected