Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δυνατό ξεκίνημα στο 2020 για τον Πανθηραϊκό!

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2020 ο Πανθηραϊκός αφού επικράτησε με 3-0 της ΑΕ Μοσχάτου.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη ήταν ανώτερο και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι πράσινοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα έχοντας και τις απουσίες των Ντούμπερετ και Πασαλίδη φτάνοντας σε μια δίκαιη επικράτηση.

Με τη νίκη αυτή ο Πανθηραϊκός έφτασε τους 14 βαθμούς και την 5η θέση ενώ το Μοσχάτο παρέμεινε στην 3η θέση με κίνδυνο να εκθρονιστεί σε περίπτωση νίκης του Ιερόθεου στην Άνω Μερά.

Στο α’ μέρος ο Πανθηραϊκός ήταν ανώτερος αφού περιόρισε σε μεγάλο βαθμό το επικίνδυνο Μοσχάτο και έκανε το παιχνίδι. Οι παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη έφταναν με ευκολία στην αντίπαλη εστία ωστόσο έδειξαν να έχουν θέμα… στην τελική πάσα.

Τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που ήθελαν στο 21′ όταν ο Βαλαβανόπουλος με ευθύβολο σουτ νίκησε τον Γιώρα με την βοήθεια του δοκαριού γράφοντας το 1-0.

Το Μοσχάτο προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη φάση με 1-0 να μένει στα πρώτα 45′.

Στην επανάληψη, το Μοσχάτο στα πρώτα λεπτά πίεσε και έχασε την ευκαιρία με τον Μανιδάκη να κάνει το 1-1.

Έτσι αφού δεν ήρθε η ισοφάριση ο Πανθηραϊκός στο 53′ έκανε το 2-0. Ο Κόντι εκμεταλλεύτηκε τη σύγκρουση του τερματοφύλακα Γιώρα με αντίπαλο αμυντικό και με σουτ, έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό του για τα γενέθλια του, αφού πέτυχε το 2-0.

Στη φάση αυτή ο διαιτητής Μπακογιάννης αρχικά υπέδειξε επιθετικό φάουλ όμως συμβουλεύτηκε τον βοηθό του Τσολακίδη και έδειξε σέντρα. Αμέσως μετά την απόφαση του το Μοσχάτο διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Ο Κορέτα έδωσε διαστάσεις στη νίκη των γηπεδούχων με τέρμα που σημείωσε στο 78΄ενώ το Μοσχάτο δεν μπόρεσε να μειώσει σε 3-1 αφού ο Κατίδης αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Συνθέσεις

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Ζωντός, Τσόπελας, Φουάσης, Μπιρμπίλι, Παπασάβας (61′ Αντωνιαδης), Ντούνιας (82′ Κορακιανιτης), Παληγεώργος, Κόντι, Χούσα, Βαλαβανόπουλος (61′ Κορέτα), Λούκας.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Βασίλης Σπάθας) Γιώρας, Φιαμέγκος, Μανιδάκης, Μπέρτζος, Κορνελάτος, Βινισιους, Ψυχογιός, Κατίδης, Νιζάμης, Ευθυμιάδης, Κωτσοβός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected