Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα αναφέρει πως ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ συμφώνησαν για τον Μίσιτς

Έναν πραγματικό μαέστρο έχει στη σύνθεση του ο ΠΑΟΚ με τον Γιόσιπ Μίσιτς να είναι εκπληκτικός το απόγευμα της Τρίτης και να μοιράζει τρεις ασίστ για τα ισάριθμα γκολ του Δικεφάλου στο ματς με τον ΟΦΗ και να αναγκάζει τους ιθύνοντες της ομάδας να επισπεύσουν τις ενέργειες για την απόκτησή του.

Ο Κροάτης που είναι η μεγάλη αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος συμπλήρωσε τις οχτώ ασίστ σε 20 αγώνες την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο 25χρονος μέσος μετράει 5 ασίστ στο πρωτάθλημα όντας ο πολυτιμότερος ως τώρα παίκτης της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα στη Super League, ενώ στον πρώτο αγώνα για το θεσμό του Κυπέλλου ήταν εξαίσιος και δείχνει κάθε φορά και καλύτερος.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο θεσμό του Κυπέλλου με… άγριες διαθέσεις, έχοντας τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του τη φετινή σεζόν σε τρομερά κέφια. Γιόσιπ Μίσιτς και ασίστ, πηγαίνουν μαζί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και το ματς στο Ηράκλειο δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Ο Κροάτης κάνει… μαγικά στους αγωνιστικούς χώρους και με τις εμφανίσεις του έχει αναγκάσει εδώ και καιρό τους ανθρώπους του Δικεφάλου να τρέξουν τις διαδικασίες ενεργοποίησης της ρήτρας του ώστε ο παίκτης να παραμείνει στην Τούμπα και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ τα έχουν βρει σε όλα και το αργότερο το καλοκαίρι οι δύο ομάδες θα επισημοποιήσουν τη συμφωνία απόκτησης του παίκτη από τους Θεσσαλονικείς με ένα ποσό ανάμεσα στα 1,2 με 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected